Vs: 1 aate puolueelle ei riitä.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka 1 aate puolueelle ei riitä. Vs: 1 aate puolueelle ei riitä.

Julkaisija Vastaukset
pirattimies # Posted on 15.12.2009 at 1.10
Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

sähköinen äänestys munattiin tahallisesti, jotta sinä ja muut sanoisivat ”ei pidä kiirehtiä asian kanssa” joopajoo. Pankeissa rahaa liikkuu verkossa turvallisesti miljardeja joka päivä mutta sitä yhtä ääntä ei turvallisesti pystytä tänä päivänä varmentamaan? aika omituista?

Lisäksi käsitin että PP ajaa jonkinlaista selkeää loogista linjaa että netti pidetään vapaana. Mitä vapautta on siinä että tulee jotain hemmetin punaisia nappeja jokaiseen mielipidepalstaan? Sananvapauttako? ei. Vaan jotain aivan muuta.

Gramex ja Teosto ovat riistofirmoja jotka pitää tuhota. Piste.

Sinä osaat hienosti kirjoittaa poliittista liirumlaarumia kyllä, se pitää myöntää. Sitä tosin on kaikki jo saaneet kuunnella oksennuksen partaalle saakka, joten ehkä kannattaisi miettiä uusia suuntia.

Jeps ulosantini ei ole parhaimmasta mahdollisesta päästä koska stressiä on järjettömästi. Mutta koittakaapa nyt jotenkin kestää tämän skitson hullun ADHD tapauksen jorinoita. Kyllä näissä ihan pointtia on, jos ei tartuta panemaan pilkkua kakkoseen joka välissä.

Ja pakkoruotsista. Tutustupa Tarastin vaalikynnykseen, se on 3% kertooko se sulle mitään?
RKP:n tämänhetkinen kannatus on mittausten mukaan 4% joten PP tulee ajamaan RKP:n pois KOKO EDUSKUNNASTA mikäli nyt vaan saisitte ääniä kasaan edes sen 3% että sinne pääsette?

Ruotsissa PP sai 8% ääniä mutta siitä on niin pitkä aika, että aivan turha enääminkään piratebayn varjolla yrittää sinne päästä. Ei onnistu. Mutta tuskin te mitään uskotte. Sitten itketään vuoden päästä ”voi voi olisi pitänyt varmaan ottaa vähän eri linjauksia mukaan politiikkaan kun eipä nuo mummelit tajunneetkaan mistä oli kysymys”

Katsos kun ei 50-60 luvuilla syntyneet edes tiedä mikä on ”waretus”.

Joo. Älkää uskaltako olla yhtään erilaisia missään. Nuoleskelkaa heti jo alussa kaikkien muiden puolueiden läpiä ja miettikää tarkasti mitä uskaltaa sanoa ja mitä ei. näin se homma varmasti parhaiten menee että kierrellään ja kaarrellaan. Nuoriso kaipaa SUORIA PUHEITA JA LUPAUKSIA EI MITÄÄN LIIRUMLAARUMEITA ENÄÄ !!!

Mitä kannabikseen tulee, se on täydellistä idiotismia koko kieltolaki jos hivenenkään jaksaa tutkia asiaa. Siitä on omat ketjut jo aloitettu.

No… katsotaan nyt vuosi, tuleeko tänne forumille edes jäseniä. Mitään mainontaahan teillä ei varmasti taida olla, joten tuskin tulee.