Vs: 1 aate puolueelle ei riitä.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka 1 aate puolueelle ei riitä. Vs: 1 aate puolueelle ei riitä.

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 15.12.2009 at 0.53
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Vastasin jo toisessa ketjussa:
http://www.piraattipuolue.fi/keskustelupalsta/6-politiikka/6882-piraattipuolueen-kanta-ilmastohuijaukseen#6901

Mutta täällä näemmä vähän konkretisoit vaatimuksiasi(LOL!) puolueen uusiksi agendoiksi. Nyt naurattaa vielä enemmän. Siellä sanoit, että yhden asian puolueena PP ei voi ylittää 4%, täällä sanot että tuolla ohjelmalla saisi 10%. Luulen, että lähempänä 1%…

Miksi? Lähes kaikki suomalaiset rakastavat presidentti-instituutiota. Ei pelkästää presidentin olemassaoloa vaan vahvaa, diktaattorimaista presidenttiä. Suomalainen on yksi vitun ryssä mitä tulee haluun alistua diktatuurin alle. Rakastaa sitä yli kaiken. Slaavilaista kuraa koko kansamme.

Kannabis, joo. Moni on käyttänyt, mutta lähes kaikki käyttäneet eivät uskalla sen (edes osittaista) laillistamista kannattaa. Ei voi tunnustaa. Ei asiasta voi edes puhua. Huume on huume. Kaikki on samaa. Paitsi alkoholi ja tupakka. Ne on vaarattomia, koska poliisisetä sanoo niin.

Pakkoruotsia vastustamalla hallitukseen… hehe. Enpä usko, sillä kolme suurta luottavat RKP:hen hallituskumppanina. Heillä on vähemmän kynnysehtoja hallitusneuvotteluissa. PP:llä on jo nyt enemmän vaateita hallistusyhteistyölle kuin RKP:llä, ja jos agendaa laajennettaisiin, se paisuisi. Sitten jos teoriassa pääsisi hallitukseen, mutta ei asettaisi pakkoruotsin annihilointia kynnyskysymykseksi (vieden hallituksen muodostajapuolueelta mahdollisuuden käyttää RKP:tä osana hallitusta enemmistön aikaansaamiseksi) seuraava vaalikausi olisi katastro kaikilta heiltä, jotka piraattiaatteen ulkopuolelta puoletta olisi äänestänyt.

Nettiäänestystä ei parane hätiköidä. Vastahan se sähköinen kunnallisvaaliäänestys räjähti käsiin pahemman kerran. Vaikka riskiä voitaisiin vähentää avoimemmalla softakehityksellä, tämmöistä uudistusta ei kannata ajaa hätiköiden voimaan.

Gramex ja Teosto ovat yhdistyksia. Ei niitä sovi kieltää sen enempää kuin Piraattipuolueen järjestäytymisvapautta. Lakiin määrätyt erityisoikeudet edustaa tietyn alan taiteilijoita monopolilla olisi toki purettavissa ja rivien välistä se jo löytyneekin agendastamme. Ei tietenkään tekisi pahitteeksi räväköityä asiassa hieman ja konkretisoida millä tavoin tämä artistien vapautta rajoittava monopolitoiminta haittaa heidän liiketoimintaansa.