Vs: 1990-lukulaiset, mässypussien sukupolvi

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka 1990-lukulaiset, mässypussien sukupolvi Vs: 1990-lukulaiset, mässypussien sukupolvi

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 6.11.2010 at 14.26
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

20 vuodessa kaupan valikoimat ovat 10 kertaistuneet (samaa tuubaa eri paketissa, mutta kalliimmalla), mutta makeisvalikoima 50 kertaistunut. Ihmisten mielestä elintaso on sitä, että koiranmakkaraa saa värillisissä muovikuorissa. Kohta ne haluavat vilkkuvalot ja animaatioita sipsipakkauksiin.

Typerät asiat ovat tärkeitä, sillä Neuvostoliitto kaatui kyvyttömyyteensä tuottaa tarpeetonta roinaa.

Mielipidetutkimuksia ei tehdä pelkästään uteliaisuudesta vaan selvitetään myös, millä tavoin ihmiset haluavat tulla vedätetyiksi.

Artikkelin lopussa todetaan virallisen valtiopropagandan mukaan ”Nyt on silti paremmin kuin koskaan ennen”. Älkää uskoko.

Keskimääräinen vuotuinen talouskasvu (per capita) on laskenut 0.5% vuosikymmenessä länsimaissa, mikä näkyy työttömyyden hitaana, mutta trendinomaisena kasvuna. Työttömyys kasvaa, jos talouskasvu on alle 2.5% vuodessa. Näillä näkymin talouskasvu on 0% länsimaissa 2030-luvulla, mikä indikoi läntisen maailman romahdusta ennen tai jälkeen tuon.

Yleensä tuollaisessa skenaariossa pahimpaan puristukseen ensimmäisenä joutuneet kansalaiset alkavat kannattaa persuja/ natseja/ bolshevikkeja/ tea partya. Tilanteen jatkuessa vuosikymmenen ko. protestipuolue nousee valtaan ja sotkee asiat entistä pahemmin. Peitelläkseen omat sotkunsa se aloittaa sodan.