Vs: Amerikkalaiset valmiit uhraamaan yksityisyyden

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Amerikkalaiset valmiit uhraamaan yksityisyyden Vs: Amerikkalaiset valmiit uhraamaan yksityisyyden

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 15.1.2010 at 14.21
Profiilikuva käyttäjästä whiic

”They who can give up essential liberty to obtain a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety.” -Benjamin Franklin

Ajatelkaas kuinka paljon takapakkia Yhdysvallat ovat tulleet alkuajoista… Ei oikein uskoisi, että kyseessä olisi valtio, jolle ”vapaus” on pyhintä pyhää. Nykyisessä USA:ssa ainoa vapaus on tehdä rahaa ja kantaa asetta. Seksi, uskonto ja päihteet ovat valtion kontrollissa, vaikka kaikki nämä ovat henkilökohtaisia asioita (toisin kuin raha ja aseet, jotka nykyhallinto kokee tärkeämmäksi säilyttää vapaana).

Ironista on se, että ensimmäinen must… mulatti presidentti (joka on myös liberaali) vaikuttaisi hänkin todelliselta Adolf Hitleriltä itsenäisyysdenjulistusta ja perustuslakia raapustaneiden ihmisten rinnalla. Luulen, että moni USA:n edesmennyt presidenttikin kääntyisi haudassa jos tietäisi mitä maan pinnalla on tapahtunut sittemmin.

Ei sikäli, ettäkö yhtyisin niin ah muodikkaaseen Obama-krapulaan (eli Obama-hypeä seuranneeseen mollaamiseen). Parempi tuo Obama on kuin se McCain. Jos McCain olisi vallassa, … no, sanotaan, että minun mielikuvitukseni ei riitä tai ehkä pelkään liikaa kuvitella sitä dystopiaa.