Vs: Big Cam Brother

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Big Cam Brother Vs: Big Cam Brother

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 9.11.2010 at 17.01
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

jarkkoph kirjoitti:
Quote:Köh. Tässä olisi Suomelle mahdollisuus uuteen Nokiaan eli kaikenlaisten valvontalaitteiden ja valmistaminen isoveljelle tai sellaisiksi haluaville.

Niillä oli jo sellainen ja kännykkähän on kohtalainen valvontalaite sellaisenaan. Siihen saakka kunnes siitä irrottaa akun, mikä on tapana turvatapaamisissa.

Quote:Tarve valvonnalle ei lakkaa koskaan ja aina on tarvetta entistä tarkempaan kansalaisten käyttäytymisen analysointiin ja valvontaan.

Kuluttajien. Esimerkiksi Facebookin tuote on käyttäjien valvontatietojen myynti mainostajille yms. iloisen uusliberalistisessa hengessä.

Tiellä liikkuminen on esimerkillinen poliittinen kysymys. Koska tiellä liikkuja ei omista julkista tietä niin oikeiston mielestä tiellä liikkujaa saa valvoa surutta: ”Ostakoon oman tiensä, jos ei halua valvontaa!”

Somaliassahan ei ole valtiota, joten siellä yksityiset keräävät tietullia vähän väliä. Ihan niin kuin silkkitiellä aikoinaan. Eli teillä ei ole pelkästään valtio valvomassa.

Samaten kaupunkeihin pääsystä on peritty perinteisesti tullimaksu. Näitä sosialistisia avoimia kaupunkeja on ollut vasta vähän aikaa.

Maailmassa ilmeisesti palataan noihin oikeistolaisiin tie- ja kaupunkitulleihin eli maksu käytön mukaan.

Onko täällä joku autoileva selkärangaton rusinat-pullasta oikeistolainen, kaappisosialisti, joka on oikeistolainen vain silloin, kun se sopii hänelle itselleen? Se on kokoomuslaisuutta. Teiden ja katujen yksityistäminen on kokoomuksesta oikealla ideologisesti. Todennäköisesti autokauppiaat rahoittavat kokoomusta.