Vs: Kaisa Rastimoa on syytetty tekjäinoikeusrikoksesta

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Kaisa Rastimoa on syytetty tekjäinoikeusrikoksesta Vs: Kaisa Rastimoa on syytetty tekjäinoikeusrikoksesta

Julkaisija Vastaukset
Pirate0 # Posted on 30.11.2010 at 15.27
Profiilikuva käyttäjästä Pirate0

Mielenkiintoista tässä on se että kuvakirja on tehty nimenomaan tuotantoyhtiön laitteilla ja sen omistaman kuvadatan perusteella. Ja jos kerran on tehty tuotantoyhtiön omistaman kuvien perusteella niin Rastimo on ollut tietoinen asiasta jo kuvausten aikana taikka sitten siirtänyt kuvadataa Japaniin kirjan tekemistä varten.

Vaikka Rastimo mahdollisesti omaa isyysoikeutta (siirtyykö http://www.tuotos.fi/index.php?id=176 dokumentilla Ilmoitus oikeuksien siirrosta pdf:n myötä myös moraaliset oikeudet tuotantoyhtiölle ja onko Rastimo allekirjoittanut tuotantoyhtiön kanssa en tiedä.

Ilmeistä on että joku on v-tt–n-t Rastimoon koska lisää aina jokaisen Rastimoa koskevaan kirjoituksen tässä vastaavan kirjoituksen.

Ihmeellisesti tässä tapauksessa tekijäinoikeuksista on haittaa kun siitä on Rastimolle taloudellisesti hyötyä kirjan rojaltien muodossa.