Vs: Liljat 2011:Seurakuntarahoitteinen kampanja käy so

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Liljat 2011:Seurakuntarahoitteinen kampanja käy so Vs: Liljat 2011:Seurakuntarahoitteinen kampanja käy so

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 23.3.2011 at 17.45
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Oleellinen pointti on, että Lilja tekee hyvää vaalityötä.

Piraattipuolueella on yhtenä ideologianaan sananvapaus. Kuitenkaan Ahto Apajalahti ei ole vielä ehtinyt kirjoittaa sen soveltamisesta 275 sivuista ideologista ohjetta: Jokapiraatin sanomiset.

Se nyt on vaan niin, että 90% ihmisistä sanoo kannattavansa jotain ideologiaa, muttei sitten käytännössä ymmärrä siitä kovinkaan paljoa, kun mennään konkreettisiin yksityiskohtiin. Näitä, jotka luulevat noudattavansa oman puolueensa ideologiaa istuu vaikka miten paljon eduskunnassa ja europarlamentissa.

Liberaalit ajavat pokkana muiden aatteiden kieltämistä valtion avulla, oikeisto pankkitukia ja AY-liike vastustaa sosiaaliturvaa. Vihreiden mielestä rakentaminen on ympäristöteko. Perussuomalaiset käytännössä asettivat ehdokkaansa hyvissä ajoin ennen kuin kukaan heistä tiesi puolueensa vaaliohjelmaa. Tarkoituksena oli varmaan estää ehdokkaiden keskinäinen riitely ja puolueen sisäisen diktatuurin vahvistaminen.

Joten jos joku piraatti vastustaa mielipiteenvapautta ja avoimuutta, jotka myös ovat puolueen ideologisia pylväitä, niin se on ihan normaalia. Ihan samanlaisia lusmuja nämä ovat kuin vanhojen puolueiden poliitikot. Nämä vaan eivät ole vielä jääneet montaa kertaa kiinni.

Ensimmäistä rahoitusskandaalia odotellessa.