Vs:- Lisää TVO tektoniikasta 2.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka – Lisää TVO tektoniikasta 2. Vs:- Lisää TVO tektoniikasta 2.

Julkaisija Vastaukset
unknown # Posted on 29.8.2009 at 11.07
Profiilikuva käyttäjästä unknown

2009 Kesän satoa.

– L.S. 27.08-09: ”Ympäristökeskus kaipaa havaintoja hohtavasta levästä. Ahvenanmaan saaristossa voi syysyönä nähdä valoilmiön, jossa meri hohtaa turkoosin eri sävyssä. Tämän merituleksi kutsutun valoilmiön saavat aikaan yksisoluiset mikrolevät. Kun vettä sekoittaa, levät alkavat säteillä valoa ympäriinsä. Valoilmiö on selviytymisstrategia saalistajia vastaan. ilmiö on jo muutaman vuoden tavattu Ahvenanmaan saaristossa Föglön matalissa lahdissa. Valoa säteilevä panssarisiimalevä on kuitenkin melko uusi tulokas Suomessa. Suomen ympäristökeskus SYKE kaipaa yleisöltä havaintoja näistä. Syytä hohtavan levän leviämiseen ei tunneta!? Rannikkovesien lämpötilanousut ja ravinnepitoisuusnousut voimistanee leväkukintoja. Levä tuottaa levämyrkkyjä.” Muistamme miten 2007 Aranda löysi TVO:n ydinvoimalauhdekumpuamiset. Jokinen L.S lähetti NASA/ESA sateliittikuvan tästä johtuvasta TVO:n 20 000km2 kokoisesta sinilevämassiivista. Alati vaan lisää kauhu-uutisia miten konkreettiseen tuhon kierteeseen ydinvoimalat maailman meretkin asettaa! Sitä saa mitä ydinherrat tilaa, KALMOA!

http://kuvaton.com/k/GDi.jpg

http://kuvaton.com/k/G7T.jpg

– ”Ukkonen on jyrissyt Suomessa viiden viime vuoden aikana harvemmin kuin sitä ennen. Salamatiheydellä eli salamoiden määrällä sataa neliökilometria kohti mitattuna tämä on viides peräkkäinen vuosi tilastojen aallonpohjassa. Tarkkaa syytä ei ole tiedossa!? Voidaanko ilmastomuutosta pitää syyllisenä Ilmatieteenlaitoksen tutkimuspäällikkö Tapio J. Tuomi, tai tutkija Antti Mäkelä. Ilmastomuutoksen kun ”pitäisi” lisätä ukkospäiviä, koska mm. talvet lyhenevät!” Tämä kehitys on enemmän kuin mielenkiintoista. Kohoavien lämpötilojen pitäisi siis lisätä ukkosiamme rajusti, mutta ei aikomustakaan! Muistamme miten ydinvoimalapäästöt ovat 10-kertaistuttaneet taustasäteilytasomme. Ionisoiva säteily puolestaan muuttaa ilmakehää sähköä johtavammaksi ja siis maadoittavaksi. Niin ja haittaa varsin merkittävästi globaalisti ukkosten muodostumisia! Kyseinen mekanismi tunnetaan pilvirintamien sähkökenttiä systemaattisesti ydinvoimaloitten päältä rajusti tuhoavana ”ydinaavikoitumismekanismina”! Jälleen vankkaa tietoa siitä miten CO2 lisääntyminen osoittautuu nyanssiksi. Jonka muutokset sotketaan PALJON RAJUMMAN vaarallisemman ydinaavikoitumiskehitystuhon jalkoihin. Ja kuten näemme. Myös salamoiden kohdalla ydinvoimalat osoittautuvat korruptoidut tutkijamme mykistäviksi kiistattomiksi tuhoajiksemme numero YKSI! Kuka oikeasti edes yllättyi?

– Vasama 7/2009 (lyhennelmä). Saksan ydinjätteet Suomen kallioperään. Ydinvoiman vastustus Saksassa keskittyy ydinjätteen loppusijoitukseen. käytetyn polttoaineen kuljetusreitit on tukkinut aina massiiviset mielenosoittajamäärät. Jotka muuttuivat valtaviksi sotilasoperaatioiksi. Suurimmat protestialueet itäisessä Ala-Saksin Gorlebenissä. Jossa valtavat ydinjätemäärät odottaa suolakaivossijoituksiaan. 17 ydinvoimalaa tuottaa 400 tonnia/v ydinjätelisää. Saksassa ei KUKAAN halua ydinjäteloppusijoitusta. Ydinjätettä on 20 paikassa, jopa taivasalla. Mihin ydinjätteet lopulta sijoitetaan? Saksan tiedotusvälineet ovat jo jonkinaikaa raportoineet innokkaasta ydinjätteet haluavasta Suomesta! Täällä on Olkiluodossa Posivan ydinjätepaikka. Joten Euroopan ydinjätteet myös sinne! Saksalaissuomalaisten ajatuksena on , että Suomeen suunnitellun uraaninkaivamisen lisäksi voitaisiin koko ydintuotantoketjut EU:ssa keskittää yhteen maahan! Ydinvoimalat Suomeen, sähköt Eurooppaan. Tapahtuisihan kaikki Suomessa ja kaukana Euroopasta!
———-

Kaikkienaikojen TÄRKEIN.

26.08.2009:” Maailman tärkeimmästä keksinnöstä 100 vuotta. Mikä on 1900-luvun tärkein keksintö? lentokone, avaruuslennot, ydinvoima, televisio ja tietokoneet ovat tavallisin vastaus. Mikään näistä ei ole olemassaolomme kannalta tärkeä kuten ammoniakin teollinen synteesi vedystä ja typestä. maapallon 6 miljardin ihmisen eläämä voisi olla jopa mukavampaa ilman edelläkerrottuja. Eivät ydinreaktorit ja avaruuslennot ole meille välttämättömiä! Sen sijaan 1900 alun 1,6miljardin väestönkasvu ei olisi olut mahdollissta ilman ammoniakkisynteesiä. Näin aloittaa kanadalaisprofessori Vaclav Smil kirjassaan Enriching the Earth. Mikään 1900-luvun alun lannoitteiden typpilähteistä ei kyennyt tuottamaan riittävää määrää typpiravinteita näkyvissä oleviin tarpeisiimme. Väestönkasvuun oli vastattava suuremmilla satolannoituksilla. Peltotuottoa rajoitti 3 pääravinnetta, fosvori, kalium ja typpipuutteet. Fosvoria ja kaliumia oli muttei lannoitetyppeä. Saksalaiskemisti Karlsruhen teknisen yliopiston professori Frizz Haber, Nobel 1918. Onnistui 1909 ratkaisemaan typpiongelman syntetisoinnin ammoniakkituotannolla vedystä ja ilman typestä.

03 heinäkuuta 1909 Frizz Haber lähetti tutkimustaan rahoittaneeen kemianyrityksen BASF johdollekirjeen, jonka sisältö ontänäkin päivänä merkittävin ihmiskunnalle. ”Eilisessä kokeessamme ammoniakkireaktori onnistuimme tohtori Mitaschin kanssa tuottamaan ammoniakkia yhtäjaksoisesti 15h”! Viimevuosisadan merkittävimmän keksinnön syntymäpäivä on 02 heinäkuu 1909.BASF johto oli haluton viemään keksintöä eteenpäin suunnattomin kustannuksinsa. Onneksi BASF Nobellist v1931 kemisti Carl Bosch kuitenkin tajusi keksinnön merkityksen ja Saksan terästeollisuuden mahdollisuudet rakentaa korkeapaineastioita. 4 v sisällä Oppauhun Saksaan tuli maailman ensimmäinen ammoniakkitehdas vvaikeuksista huolimatta. 20 vuosikymmeneen keksinnön arvoa ei tajuttu. Kunnes räjähdysaineteollisuus oivalsi potentiaalin. Toisen maailmansodan jälkeen ammoniakkitehtaita muutettiin maailmalla lannoitetehtaiksi. Nykyään Haber-Bosch-prosessi typpilannoitetuotannossa on 99%. *Ihmiskehon typestämme Euroopassa ja USA:ssa on ammoniakkireaktorista 40%. Ja Itä- Aasiassa jopa 70%. V.1900- 2000 välissä väestö 3,7 kertaistui. Ruuan tuotanto 7- kertaistui. Professorio Smil on arvioinut maailman 6 miljardista olevan 2,4 miljardin olemassa Haber- Bosch-prosessin ansiosta. Riippuvuutemme prosessista kasvaa jatkoon yhä. Nykyisestä 6,7miljardista 3 miljardia saa kiittää olemassaolostaan prosessia. Koska keinolannoitetuissa pelloillamme kyetään ruokkimaan suurempi väestö.