Vs:- Lisää TVO tektoniikasta 2.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka – Lisää TVO tektoniikasta 2. Vs:- Lisää TVO tektoniikasta 2.

Julkaisija Vastaukset
unknown # Posted on 7.9.2009 at 14.00
Profiilikuva käyttäjästä unknown

Mäntytuhoista.

Jos jonkin asian olen kirjoittamisellani saanut paljastettua suuremmalle yleisölle, niin 3v putkeen salatun TVO:n ympäristöstä alkuun lähtenee megalomaanisen suuren männynneulaskatokatastrofin tiedotteita. Vielä kesäkuussa antamiani valokuviakin epäiltiin systemaattisesti manipuloiduiksi. Vaan niin juttu alkoi mädätä ydinalan käsiin varsin pikaisesti YLE:n tehdessä aiheesta kesäkuulla muutaman päivän päästä näyttävän alueuutiset TV-kuvannuksin. Säteilymetsätuhon ensimmäisiä selkeitä merkkejä löytyi tarkoin salatusta TVO:n SYKEsarja B7 raportista 1993 lähtien kiihtyvästi. Nyt mennään syyskuun alussa jo tässä: T.S. 05.09.2009. karoliina Niemi ylitarkastaja maa- ja metsätalousministeriöstä, Antti Pouttu tutkija Metsäntutkimuslaitokselta. (Otantoja artikkelistaan):”Lentoruiskutus EI estänyt tuhojen kehittymistä uusilla alueilla Lounais Suomessa. Tuhometsäalaa on Etelä- ja Keski-Pohjanaan sekä Lounais- ja Keski-Suomen männiköissä. Tuhot ulottuvat noin 300 000ha suuruisella alueella. Saimaa, Pohjois-Karjalassa Outokummun ympäristöissä. Kaustinen Pohjanmaalla pistiäistä on tavattu jo 2007 eteenpäin.

Havaintojen mukaan kuolleet puut olivat ennen syöntiä heikkokuntoisia! Metsätuhot ennakoivat jopa -40 % kasvutappioita vuosikymmeneksi! Huonommissa niukkaravinteisillä kalliopohja-alueilla johtaa jopa puiden kokonaiskuolemisiin.” Hurjaa tekstiä kaikkineen. turun yliopiston ja TVO:n SYKEsarja B7 kertoi kymmenien kilometrien päähän jo silloin ydinvoimalapäästöjen tuhonneen puut jopa -43 % harsuuntumisasteisiin. Tällaisiin valmiiksi säteilyn heikentämiin metsiin siis tutkijoiden mukaan mäntypistiäisetkin helposti ja nähdyin seurauksin menivät. Keskeisin sanoma tuli jo alkutekstissä. ”metsien mäntypistiäisten tuhoamisruiskutuksilla EI ole merkitystä, koska metsät kuolevat ILNMANKIN pistiäisiä! Eli kuten olen aiemmin jo kertonut, pistiäiset eivät ole syy vaan seuraus. Säteilypäästöt ydinvoimaloista todettiin jo 1993 raportissa syylliseksi. Nyt vaan korjataan sitä ydinsäteilyn alati kasvamaan pantua tuhoa, mitä sinne on vuosikymmenet ydinvoimalapäästöin kylvetty. Kuten tutkijat tässäkin tähdentää. Metsiämme kohtaa alati kasvava totaalinen ja globaali säteilytuho! Ei mikään ihme, että raportin 40 % kadon mukaan on metsäteollisuus päättänyt jo pienentää metsiemme käyttöä tuon ennustetun -40 %. Eli tulevaisuudessa saamme tottua metsättömiin ydinaavikoituviin maisemiimme. Niin jos säilymme rytäkästä edes ITSE hengissä!
———————–

Bentobetonin säteilymysteeri.

Millainen vastaus mahdettaisiin antaa, jos kysyttäisiin kunpa on parempi suoja 2m paksu betoniseinä, vai sen pintaan pantu perusmaali? Niin varmaan ei ensihätään tulisi mieleen, että maalipinta? Mutta tutkitaan asiaa syvemmältä. Kun tulin TVO:lle ensimmäisiä kertoja työmaalle sanottiin, että on hengenvaarallista mennä paksuihin betonihuoneisiin, ennen kuin ne on maalattu! Mitä ihmettä, kävi silloin mielessäni? Asiaan perehtyneet ydintyöläiset kertoivat kysyessäni mistä on kyse. Tiedämme miten märkä betonivalu alkaa kuivua. Poistaa sisuksistaan suurehkon molekyylin vesihöyryjä ja tuottamaansa hiilidioksidia. Ajatellaan miten joku 2m paksu betoniseinämä sitten kykenee haihduttamaan 1m betoniseinänsä läpi vetensä? Niin betoni muotoutuu tästä hiilidioksidinsa ja vetensä poistamisestaan tietysti läpi paksuimmankin betoniseinän rakenteeltaan kuin pesusieni!

Maalia betoni saakin pintaansa vasta sen jälkeen kun tämä huokostunneliverkosto halutaan edes heikon välttävästi tukkia. Betonista poistuva vesi työntää toki huokoskanavistaan pois tieltään erinäisen määrän vaarallisia kiintohiukkasia päästäkseen paineillaan ulos. Jo nyt huomaamme jälleen kerran erään aivan keskeisen USKOMATTOMAN puutteen maailman ydinsäteilyturvasuosituksissa! Löydöshän on aivan kauhistuttavaa, kertoessaan, että keskeinen ydinsuojaturva vuotaa kuin pesusieni KAIKEN esteittä lävitseen! Mitä kykenee läpi reitittynyt sienihuokoinen betoniseinämä sitten torjumaan säteilyn energioita, kaasuja ja muita säteilyn pienhiukkasiaan, jossei paksuinkaan perusydinvoimaloiden rakenne muuta kuin kosmeettisesti viivästyttää käytännössä oikeastaan MITÄÄN säteilyn muotoja! Tuo rakennuksilla tuttu määräys maalata betoniset pinnat pitää sisällään paljon muutakin. Betonin seinämän huokosten läpi tihkuu tauotta niinkin vaarallisia aineita kuin säteilytappajana tunnettua radonia!
———-

LED

05.09.2009. Mielenkiintoinen löydös Kiinassa messuilta oli niinikää massiivinen LED valaisinkokonaisuus. Se koostuu 10kpl *10kpl matriisin noin 2W diodien paketeista. Kyse on jäähdytetystä uskomattoman tehokkaasta 200W katulampusta, joka antaa huikean 100 lumenen valon. Tämä on siinä mielessä mullistava löydös, koska massiivisella alumiinirivoilla jäähdytetty valaisin lienee maailman ensimmäisiä KUNNON LED valoja kautta aikain.
Myös Suomessa on JO myynissä ihan toimivanoloisia mm. tällaisia 52W LED/loistelamppuliitettyjä valoja kyseisellä firmalla. Passaa tällaisilla laitteilla jo lähteä säästämään energiaa jo ihan tosissaan.
http://kuvaton.com/k/ugm.jpg

03.09.2009 MTV teksti TV:”Arctic Sea- jutussa paljon lausuntoja antanut päätoimittaja on painostettu lähtemään Venäjältä. Merenkulkuaiheisen Sovfraht- uutiskirjeen päätoimittaja Mihail Voitenko kertoo lähteneensä Istanbuliin saatuaan oudon varoitussoiton. Sitaatit puhelun sisällöstä ovat jo levinneet Venäjän mediaan. -Kysyin paljonko on aikaa ja minulle vastattiin, että tunteja, Voitenko kertoo. -Otin lipun ensimmäiselle lennolle ja lähdin Istanbuliin. Se onnistui helposti, sillä minulla ei ole perhettä eikä omistusasuntoa Moskovassa.

*Aika hurjaksi muuten menee. Meikäläinen kun lienee koko Suomessa eräs eniten ja jo ennakkoon tästäkin mystisestä ns. ”puulastilaivasta” ja sen uraanikaappailuista kirjoitellut julkisuuteen. Oikeasti. Kuka enää edes kuvittelee, ettei koko episodin keskeisin sanoma ollut antaa Suomen uraanijalostamohankkeille silkkaa kylmää varoitusta. Suomella ei tällaiseen saumaan olle PIENINTÄKÄÄN markkinarakoa aikomiinsa EU:n ydinasejalostamoilleen, tästä olen VARMA! Ja hyvä siltäosin koko maamme kansalle myös. En tiedä mutta TVO/STUK/SUPO:t on silkkana RAIVONA!

——–
Hetkinen, hetkinen nyky-ydinvoimaloittemme keskeisin ja määräävä suojamateriaali huokoinen betoni siis päästää esteittä läpi KAIKKI säteilyn kaasumuodot radonista lähtien! Alfasäteily tuottaa virittynyttä heliumia. Läpi betonien menee tuotos heittämällä. Beetasäteilyn elektronit, neutronit uivat kuin kala vedessä huokosbetonin sisuksiin ja siitä ulos. Perässä viilettää kaikki vedystä, tritiumista, deuteriumista alkaen säteilyn tuottama koko jalokaasusuora, neon, argon, krypton, pelätty ksenonsäteilykertymä, puhumattakaan radoni. Posiva kertoo miten Olkiluodon onkalointinsa keskeisin peruspilari on bentoniitti. Bentoniitti on niin ikään savikivipölyinen aine, jonka vedenläpäisykykyjä Posivakin kehuu sanomalla bentoniitin imevän kuin pesusieni turvoten itseensä vettä. Ah siis ai vai vettä? Posiva kertoo myös bentoniitin kykenevän imemään sisuksiinsa myös suolaista vettä kuin sokeri. Niin ja sen seurauksena bentoniitti myös Posivan mukaan sulaa kuten esikuvana käytetty sokeri. Ei kerta kaikkiaan.

Sekä ydinvoimaloitten keskeinen suojabetoni, että myös ydinjätteen niin ikään keskeisin suoja-aine bentoniitti eivät estäkään tarkemmassa tutkinnassa MITÄÄN tunnettua säteilyn ”partikkelien” lävistyksiä.. . Lopuksi haluan muistuttaa katastrofin pointin. Ydinreaktorin kaikkein olennaisin säteilymuoto on nimenomaan neutronivuo. Sähköisesti neutraali äärimmäisen pieni atomipartikkelijyvänen. Toki on kaiken säteilysuojan ongelmitta lävistävä valtaisat määrät mm. neutriinoja myös. Näiden lisäksi reaktorin pääsäteilykuorma perustuu sinkoaviin neutroneihin. Neutronivuo lävistää ongelmitta jopa METRIN umpiterästä. Mutta kun reaktorien seinät ovat viidesosia tai alle tästä on suojaa haettu betonilisäyksin. Mutta nyt huomaamme, ettei säteilyn ulostuloa oikeasti estä mikään!
———-

KVANTTIUTUMISESTA.

Kun kaksi kiinteää elektronin massaa ”parinmuodostusreaktiossaan” yhteiskooltaan n. 1 000 000eV yhdistettiin MUODOSTUI saadusta ”massasta” massaltaan 1 000 000eV gammaterssi. Ja TAAS kun tuo massaltaan 1 000 000eV gammaterssi vuorovaikuttaa aineen pinnalla siitä muodostuu, .. .yllätys yllätys TAAS kaksi 0,5Mev+ 0,5MeV massasta KIINTOELEKTRONIA!

Eli jos outomaan STUK/Aaksun harhaiset käsitykset prosessimuutoksiin katoavista ja haihtuvista -50 % kadoista PITÄISI paikkansa tämä muutos kuoleentuisi energiakatoonsa kerrasta parista. Mutta EI. Se kun tämä kvanttimaailma toimiikin 100 % hyötysuhteillaan voi parinmuodostuksissa säteily-massa-säteily-massa-säteily. . . .muutokset toistua ongelmitta kerta toisensa perään ja aina vaan ei MITÄÄN katoa! Kova pala, kun eivät harhaisuutenne vaan taivu reaalifysiikkaan. Siksi meikä näitä esittää, että oivallettaisiin piireissä.
—————–
Tuo auringossa syntyvä fotoni on samanhenkinen. Jos sinulla on vaikka 1 500kg painoinen auto allasi. Ajat sillä jossain romurallissa päin toisia autoja. Niin yhteen mutkaan jää lokasuoja takaa. Toiseen mutkaan rikkoutuu sivulasi. Kolmanteen törmäykseesi katoaa konepelti. Itse asiassa romurallissa kadotat AINA jotain kulkupelisi kokonaismassasta, koska toimit perusfysiikan lakien mukaan. Kun autosi PUNNITAAN saattaa se painaa lopulta vain 1200kg. Tehtyäsi törmäilyjä kun menetät sekä massaasi, polttoainettasi, voiteluöljyjäsi ja jopa ateriasi painoja.

Mutta kun fotoni kaahailee auringon sisuksissa pintaan 3miljardia törmäilyvuottaan, se samalla lailla valonnopeudella törmäilee auringon atomirakenteissa. STUK/Aaksun väärennettyjen tulkintojen mukaan MYÖS valon fotonin pitäisi keventyä ns. ”absorptiomekanismeillaan”. Ja alkujaan sinihohtoisen fotonin pitäisi lurpahtaa auringon pinnalle väsyneenä suurimmat potkut menettäneenä. Ei alun ”1 500kg” massaisena. Vaan kuten autossasi 1 200kg painoisena hyytyneenä punafotonina ulos! Vaan oikeasti Auringosta pullahtaa ulos AINA 100 % energiansa pitänyt hohdokas ponteva fotoni, kuten näemme.

Jos yhtään haluat tajuta esitettyä kvanttifysiikan erikoisuuksia, pääsit kärryille. Kvanttifysiikka jo SANANA kun tarkoittaa, että muutosprosessit ovat kuin äänittäessäsi tapahtuu. Elämämme kilo/litraluokan fysiikka on ANALOGISTA. Tämä todentuu sillä, että JOKA uudelleenäänityksessä latistuu välitetty tieto. Suuremmat taajuudet katoavat puuroutuen ja sanomat sävelkuluista vääristyy joka äänitystoistossa. Kvanttimaailma on nimensä Mukkaan DIGITAALISTA= KVANTITTUNUTTA=HÄVIÖTÖNTÄ! Ero on huikeaa. Kun King Elviksen levy on silkkaa suhinaa, jo muutaman analogitoistoäänityksensä jälkeen. Elviksen digitoitu äänitoisto on UNIIKEIN MAHDOLLINEN vielä 100< toistoäänityksensäkin jälkeen. MITÄÄN EI KATOA HUKKAAN! Tervetuloa tajuamaan MIKSI STUK/Aakksu panikoi!)