Vs:- Lisää TVO tektoniikasta 2.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka – Lisää TVO tektoniikasta 2. Vs:- Lisää TVO tektoniikasta 2.

Julkaisija Vastaukset
unknown # Posted on 9.9.2009 at 18.01
Profiilikuva käyttäjästä unknown

Hyssyttelylinjalle.

http://kuvaton.com/k/uDa.jpg

– T.S. 06.09.2009: ”Moni ympäristöasiantuntija turhautuu poliisien nihkeään asenteeseen. Kuntien kesken suuria eroja puuttumisessa ympäristörikoksiin. (Lehdessä on suunnattomista aluemetsätuhoista mm. Turussa kertova kuva. Totaalisesti pystyyn kuolleessa metsäpalassa on toki kuolleita mäntyjä. Mutta kuvaan on tieten otettu samaa vauhtia kuolevia niin kuusikkoja, kuin koivikkoja. Lehden viesti onkin se, miten viranomaiset on nihkeitä tutkimaan TVO:n ydinvoimalapäästöjä. SYKEsarja B7 mainitsemien ydinvoimalan päöästöjen kertoman takia innot tyssää! Kun selitysharhaksi ei kansa enää usko edes mäntyyn erikoistuneita pistiäisiä. Joilla ei selity aluaskasvillisuuden varpuja myöten pitkin maatamme kuolevat metsämme puulajeista riippumatta, alkaa virannomaisten vilpillisyys kertakaikkiaan etoa. Kuin pilkaten lehti jatkaa tätä viranomaisvedätystä:”Se ei ole ympäristörukos vaan normaali ilmiö luonnossa, luonnonsuojelutarkastaja Jarmo Laine Turun kaupungin ympäristösuojelutoimistosta kertoo.”

-Jos joltain meni ohi, niin samaa hyssyttelypimitystä viranomaistemme ydinsuojelusta seuraava varoittava esimerkki. Kyse on mm. siitä, kun kansaa on alati alkanut kauhistaa pinkkiset ja verenkarvaaksi muutamina lähivuosina ryöstäytyneet ydinvoimaloitten kasautuvat säteilyn energioideen kertymät. Myös taivaankansien näkyvänä shokkipinkkipunana. Mielenkiintoiseksi tällaiset ydinhallinnon syöttämät tietoiset valheet tekee, että ko . riisinolkia polttaen tuleva savu on mustaa, ja sitä on tehty myös samassa mitassa vuosituhannet. Mutta ydinhallinnon ostamissa valheissa ei anneta totuuksien näköjään häiritä. Kirjoittamaan ydinala on ostanut tällä kertaa Erkki Kauhasen. T.M.12/ 09:”Jokainen , joka on matkustellut syksyllä Itä-Aasian maaseudulla, muistaa riipivän punaiset loppukesän auringonlaskut, jotka itse asiassa johtuvat juuri oljenpolton savusta”. Niin . .valheen jäljet on tunnetun lyhyet. Voisimme toki naureskellen kertoa , ettei ymmärtääksemme Suomen taivaanpinkkiin tavaankansiin taida maapallon takaa paljon materiaalia piisata. Mutta koska kyseessä on niin kertakaikiaan ydinalan panikoima valhesyherö, niin annetaan sen mädätä mahdottomuuteensa ja jatketaan lainauksin samasta lehdestä.

– 2008 Tukholman kokouksessa todettiin maailman suurimman uhan olevan mm. totaalisen vesikadon. Mielenkiintoiseksi homman tekee myös se, että ilmaston muutoksen on AINA kerrottu lisäävän haihdunnan kautta kasvattavan sateita +40%. Mutta ydinvoimaloitten ionisaatiopäästöt sadepilvimekanismin tapoillaan ovat todellisuudessa tuhonneet sadannastamme koko tämän kasvun. Ja päälle tuoneet -40% sadantakadon EU:n tietolainan mukaan. Tähän päälle, uraanijalostus tuhlaa mm. eteläisen pallonpuoliskon rajuiten makeaa vettä mm. Australiassa. Käytännössä liki jokainen 1000MW ydinvoimala tappaa 1 500L/s vesiä makeanveden jäähdytystorneissaan. Ydinrakentelun ilmatuhomekanismi tunnetaan yleissanana ”ydinaavikoituminen”. Myös omissa Lapijoen (320km2 vesivaluman mittauksissani olen todennut systemaattisesti -31% 13v ajan olleen totaalisen sadantakadon. Tänä vuona mennään uskomattomasti rajuuntuvassa -63% globaalilaskussa. Tiedostan, ettei olla silti alkua pidemmällä. Koska. T.M.12/ 09:”Yhdysvaltain ilmakehän tutkimuslaitoksen (National Center for Atmospheric Research’) tutkijat julkaisivat toukokuussa sarja Journal of Climate tutkimuksen, jonka mukaa maailman suuret joet ovat kuivumassa! Miltei joka kolmannessa maailman 925 suurjoessa 1948- 2004 ulottuvassa aineistossa on todettu vähentymistä. Kuivuvia mm. Niger, Ganges ja Kiinan Keltainen joki. Kaikissa mitatuissa joissa on jatkovirtaamaennuste huononeva. Syistä mm. veden lisääntynyt käyttö ja sateitten muuttuneet liikeradat. Tutkijat varoittavat noidankehästä: meriin virtaava vähentynyt makeavesi kasvattaa valtamerien suolaisuutta, haitaten merivirtoja ja säitä. Mielenkiintoista, että ydinaavikoituminen on viimein ollut PAKKO tuoda kansan varotukseksi!

-06.09.2009. YLE FSTV5:” Ranskan Bretagnessa katastrofaalisiin mittoihin ryöstäytynyt merien levän merikasvut. Näytetään miten Suomen Selkämerestämme tältä kesältä tutut mergalomaaniset 20 000km2 kokoiset levälauttakummutukset ydinlauhdelämmössä kasvaneesta levälillinkistä ovat arkipäivää myös ydinvoimalauhteistaan kuulussa Ranskan rannikkoseudussa. Haisevaa, kärpäsparvien, myrkyllistä ja vaarallista metriluokkapaksua levälillinkiä aumattiin uutiskuvissa valtavin puskutraktorein rantahietikoilta. Maailman päästöt on 1970-luvun pahimmista ajoistaan vähentyneet kuulema -98%. Samalla ydinvoimaloitten lauhdekummuttamisten- ja säteilyn haitat ovat alati vaan kasautuen lisääntyneet niin tällä mennään. Suomessa tällaiset faktat TVO:n osalta vaiettiin viranomaispuuttumisin ennennäkemättömällä raivolla. Toki mm. tämä Bretagnen levään perustuva ydinfakta jätettiin systemaattisesti ydinviranomaistemme uhkailuin kaikkialta muualta uutisoinnistamme pois! Kun ongelmanhoitajille annetaan ydinlahjusrahaa ja viranomaispamppua päähän päädytään CCCP/DDR tyyppiseen valtioväkivaltakoneiston pakkoon: ”ongelmaa EI OLE!” Ja jos joku sen silti näkee, niin bannia, linnaa ja uhkailua koko poliisiköörillä!

07.09.2009. TV uutisointiin tuotiin Englannista väite siitä, että Mossad ja Venäjä olisivat yhteistuumin demonneet Arctic Sea aluksen kaappauksen? Väitteessään esitettiin, että Venäjän ns. ”kenraalit” olisivat päättäneet myydä laivanlastillisen S300 ohjuksia Iranin hallitukselle. Ja tähän kauppaan olisi sitten Israelin Mossad puuttunut. No tämän uutisen puolestaan Suomen KRP ja myös 08.09 Venäjän ulkoministeri sergei Lavrov kumosi heti kättelyssä. Ollenn lähempänä totuutta monestakin syystä. Ei valtamerilaiva uppoa liki kokonaan muutamasta keveästi lentämään tarkoitetusta raketista. Ei sisäministeriömme lähde geigermittaamaan säteilyjäämiä Pietarsaareen tavallisten rakettien jäljiltä. Ei laivallinen Venäjän huippurakettilaatikoita vaadi laivan erityiskustomointeja Pietarin telakoilla. Eikä kenraalien vallassa olisi myydä raketteja ohi valtiohallintonsa. Venäjän sukellusveneen näyttö jo alkupäivinä pitkin rannikkojamme kertoo asian olleen NIMENOMAAN Venäjän hallituksen mahtidemo siitä, ettei Itämeri ole uraanilasteille turvallinen. Toki EU:n Englanti Ranskalle ei Suomalaisuraanin kuljetuksien estelyt näin käy.

http://kuvaton.com/k/uDY.jpg

-T.K.10-09:” Britaniaan suunitteilla huikean iso 8 000MW ja 10kpl. ydinvoimalaa korvaava vuoroveteen perustuva uudisekovesivoimalaitos. Hyödyntäen Englanni ja Skotlannin rajan Bristolin ja Cardffin edustan Severnjoen suun 14-15m vuorovesienergiareservit. Hankkeen tehot tyydyttäisivät 5% koko Britanian energiatarpeista. Kyse on näinollen maailman suurimmasta pioneerihenkisestä uusiutuvaan energiaan perustuva tuotantolaitos.” Hanke ennakkotapauksena ja ekouudivoiman toimivuuden esimerkkinä on ydinalan hampaissa alustaan asti 100% CO2 vapaana, 100% päästöttömänä malliesimerkkinä rommuttaessaan 10 ydinvoimalan tekotarpeet Britaniasta kerrasta!