Vs: Luonnos vaaliohjelmaksi

Etusivu Foorumit Arkisto Kevätkokous 2010 Luonnos vaaliohjelmaksi Vs: Luonnos vaaliohjelmaksi

Julkaisija Vastaukset
Ahto Apajalahti # Posted on 20.4.2010 at 23.31
Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

Pirate0 kirjoitti:
Quote:Ehdotuksia tavoitteiksi:

1. Tekijäinoikeustoimikuntiin pitää saada parempi edustus kuluttajille kuin tällä hetkellä. Effi:n tai piraattipuolueen kautta löytyy varmaan päteviä edustajia kuin mitä tällä hetkellä on.

Tämä olisi tosiaan aiheellinen lisäys.

Quote:2. Nykyisestä kuparikaapeliin perustuvasta nettiliikenteestä on luovuttava kiirellisellä aikataululla ja siirrettyvä valokuitu pohjaiseen kaapelointiin sekä kodeissa että julkisissa investoineissa. Valtion on tuettava tätä siirtymää joka on tehtävä kiirellisessä aikataulussa. Nykyinen politiikka mikä pohjautuu siihen että teleoperaattorit vetäisivät itse vapaaehtoisesti valokuitua ei toimi ja on tunnustettava heti. Suomi on myöhässä tästä kehtityksestä mikä on muualla mailmassa jo vauhdissa ja koko ajan jäädään entistä enemmän jälkeen. Tämä vaikuttaa kohta jo Suomen kilpailukykyyn.

Tavoitteeksihan on jo otettu 100 megan laajakaistan tilausmahdollisuuden saaminen 95 %:iin talouksista (muistaakseni) vuoteen 2015 mennessä. Tätä tavoitetta myös tuetaan valtion varoilla. Olisiko sinulla mielessä vielä radikaalimpi tavoite?