Vs: Muutos televisiomaksuun

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Muutos televisiomaksuun Vs: Muutos televisiomaksuun

Julkaisija Vastaukset
Alejandro # Posted on 27.4.2011 at 0.19
Profiilikuva käyttäjästä Alejandro

Quote:Mielestäni vähintään se pitäisi sallia, että jos ei halua omia verovarojaan käytetyksi kulttuurin tuottamiseen omalla ilmoituksella verovirastoon jyvitetään kulttuurituet pois veroprosentista heiltä ketkä haluavat tämän ilmoituksen virastoon tehdä. Vähän samaan tapaan kuin Kirkosta eroaminen alentaa veroprosenttia.

Aivan fantastisia ideoita! Näinhän sen verotuksen pitää toimia! Koska itse olen vielä nuori ja asun Helsingin kantakaupungissa, niin en tarvitse sairaanhoitopalveluita enkä moottoriteitä. Eli ei muuta kuin ilmoitus verotoimistoon, niin poistavat omasta veroprosentistani sairaanhoidon ja tienhoidon kulut.

Ja sen verran epäisänmaallinenkin olen, että myös puolustusvoimiin uhratut eurot jätän mielelläni maksamatta. Venäjäkin on maailmankieli suomeen verrattuna.

Aika pian ollaan tilanteessa, että verotuksen voi lopettaa kokonaan, ja sen perään järjestäytyneen yhteiskunnan. Jonkun ajan päästä asutaan taas metsässä ja maailma pelastuu. Ja tätä viimeistä lausetta tarkoitan ihan oikeasti.

Jarkkoph, vaikka sua onkin potkittu päähän, niin rajansa katkeruudella.