Vs: Perussuomalaisten vaalitaktiikka kentällä

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Perussuomalaisten vaalitaktiikka kentällä Vs: Perussuomalaisten vaalitaktiikka kentällä

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 5.12.2010 at 20.33
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Demaripoliitikkojen ongelma on se, että niistä tuli liian hienoja/ keskiluokkaisia asioimaan viinalta tuoksahtavien työttömien ja muiden köyhien kanssa.

Sivistyneistö kuvittelee, että he olisivat muka jonkinlainen yhteiskunnallinen vallankumouksellinen muutosvoima eivätkä ”jotkut juntit”, jotka tuntevat ensimmäisenä nahoissaan heikkenevän taloustilanteen. Voi olla, että vallankumouksissa jotkut sivistyneistön jäsenet toimivat johtajina, mutta jalkatyön ovat aina tehneet ne kansankerrokset, joilla on ollut eniten valittamista. Yleensä sivistyneistö on valtaa pitävien sylikoira.

Oikeisto hallitsi nousukaudella luomalla illuusion keskiluokasta, joka sisältäisi myös alemman yhteiskuntaluokan. Lisäksi alempi yhteiskuntaluokka on onnistuttu näppärästi passivoimaan pois vaaliuurnilta. Taitaa olla niin, että mitä nopeammin äänestäjien velkataakka kasvaa, sitä helpommin ne äänestävät oikeistoa. Kun tulee aika lyhentää velkoja niin ne äänestävät vasemmistoa.