Vs: Perustuloa ja heti!

Julkaisija Vastaukset
Sari # Posted on 26.3.2011 at 13.34
Profiilikuva käyttäjästä Sari

Minä sain kuningasidean!

Työvoimakoulutuksella ei ole mitään tulosvastuuta. Työttömien nukkumistottumukset ovat näemmä yhteiskunnallisesti tärkeä asia. Minä perustankin työttömille unikoulun, ja haen rahat työ ja elinkeinotoimistolta.

Unikouluun kuuluu esim. teoriaopinnot, joissa käsitellään unen merkitystä ihmisen terveydelle ja oppimiskyvylle. Koulussa käydään lävitse, miten järjestetään hyvä nukkumisympäristö, esim. fengshuin alkeet, sopiva makuupaikan väritys ja ehkä jonkin verran myös aromaterapiaa. Erilaiset rentoutumistekniikat myös kuuluisivat koulutukseen. Lisäksi neuvotaan miten valita sopivat petivaatteet ja huolehditaan pedin hygieniasta.

Ennen kaikkea pyritään kuitenkin saamaan työttömien unirytmi kohdalleen. Ei enää pitkiä illanviettoja ystävien kanssa, televisio suljetaan hyvissä ajoin, eikä netissä roikuta yömyöhään. Alkoholi ja muut päihteet ovat luonnollisesti kielletty, nehän saattavat sotkea unirytmiä.

Näin varmistetaan, että mahdollisen työpaikan löytyessä työttömät ovat virkeitä ja innokaita tarttumaan uusiin haasteisiin.

Jarkko, lähdetkös unikoulua perustamaan?