Vs: Perustuloa ja heti!

Julkaisija Vastaukset
Sari # Posted on 28.3.2011 at 9.37
Profiilikuva käyttäjästä Sari

Tiettyjä ongelmia aiheuttaa se, että jos perustaa toiminimen elinkeinon harjoittamista varten kaikki tuet menevät poikki, mutta voisikohan tähän saada starttirahaa? http://www.mol.fi/mol/fi/04_yrittaminen/05_starttiraha/index.jsp

Ehkä toiminimi voisi olla paras. Piraatti @ Pahis vaikka nimenä :laugh:
En tiedä lämpenisikö työ ja elinkeinotoimisto osuuskunnalle. Osuuskunnan perustamiseen vaaditaan kai vähintään kolme jäsentä.

Raha tuskin olisi ongelma. Tässä maassa on vielä paljon yrityksiä, jotka maksavat itse keikki henkilöstökulunsa ja mojovat verot päälle. Jos oikein taitavasti osaa sanansa laittaa, voi hyvinkin laittaa vaikkapa unikoulun pystyyn näiden yritysten rahoilla. Yrittelijäisyys kannattaa, siis toisten yrittelijäisyys ;)

Oli myös hyvä huomio, että myös muut kuin varsinaiset työttömät harjoittavat poliittisesti epäkorrekteja nukkumistapoja. Nämä ihmiset pitäisi myös tavoittaa. Sosiaalitoimisto olisikin tässä kohtaa hyvä yhteistyökumppani.

Sossun kohdalla ongelmaksi muodostuu nykyinen tietosuojalaki ja sosiaalityöntekijöiden tiukka vaitiolovelvollisuus. Mutta kuten viisaat päättäjämme ovat todistaneet, kansalaisten tietoturvaa voi aina höllentää, jos kyse on laajemmasta edusta. Hyvin nukkuvat kansalaiset ovat niin tärkeä asia, ettei tietoturvalaki saa piilotella mahdollisia vääriin nukkumistapapoihin tottuneita. Kuten jo todettiin, sossulla on aiempaa kokemusta kansalaisten nukkumistapojen selvittämisestä :angry: