Vs: Piraattiliberaalinen vaalimanifesti

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattiliberaalinen vaalimanifesti Vs: Piraattiliberaalinen vaalimanifesti

Julkaisija Vastaukset
Maria # Posted on 3.1.2011 at 20.20
Profiilikuva käyttäjästä Maria

JouniFlemming kirjoitti:
Quote:[quote]En kannata tällaista. Monopolit ja kartellit tulee kieltää sääntelyllä, ja sääntelylle on muutakin tarvetta.

Monopolit syntyvät juuri sääntelyn tuloksena, esimerkiksi Suomessa ei taida tälläkään hetkellä olla ainuttakaan monopolia mikä olisi syntynyt ilman poliitikkojen apua. Kilpailun avaaminen on juuri monopolien ja kartellien suurin vihollinen.[/quote]

Tarvitsemme suoraa demokratiaa ja se tarvitsee myöskin työvälineet avukseen.
Ellei kilpailu muutoin toimi toivotulla tavalla on kansalaisilla oltava mahdollisuus vaikka itse hoitaa asia. Muuten ainoiksi välineiksi jäävät traktorit ja DDos.
Quote:
Manifestin idea ei siis ole se, että kaikkien Piraattiehdokkaiden tulisi se allekirjoittaa emmekä yritä luoda mitään puolueen virallista kantaa. Ideana on vain koota yhteen liberaalihenkisiä eduskuntavaaliehdokkaita, mahdollisesti jopa yli puoluerajojen.

Ja Piraateilta pitää tulla myös punamustalla purjeella kannanotto, Sisu ja MaMu-manifesti, jne…
Näemme Piraattipurjeet nousemasa taivaanrannalla kohti veroparatiisisaaria jakamaan dinaareita köyhille.
Ihan todellako, onko tämä se linja johon Piraattipuolueen kannattaa lähteä? Juuri ennen vaaleja alamme luomaan edellisten puolueiden mukaan manifestejä?