Vs: Piraattiliberaalinen vaalimanifesti

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattiliberaalinen vaalimanifesti Vs: Piraattiliberaalinen vaalimanifesti

Julkaisija Vastaukset
JouniFlemming # Posted on 6.1.2011 at 7.38
Profiilikuva käyttäjästä JouniFlemming

Quote:Tarvitsemme suoraa demokratiaa ja se tarvitsee myöskin työvälineet avukseen.
Ellei kilpailu muutoin toimi toivotulla tavalla on kansalaisilla oltava mahdollisuus vaikka itse hoitaa asia. Muuten ainoiksi välineiksi jäävät traktorit ja DDos.

Tarvitsemme todellakin suoraa demokratiaa mutta mielestäni sillä ei saa rajoittaa ihmisten vapautta.

Quote:
Ja Piraateilta pitää tulla myös punamustalla purjeella kannanotto, Sisu ja MaMu-manifesti, jne…

Miksi ei? Jos haluat Sisu tai Mamu -manifestin niin tee sellainen.

Kysymys on hyvin yksinkertainen: Joko Piraattipuolueen ehdokkaat ovat vapaita markkinoimaan itseään vapaasti tai eivät. Jos meillä on tällainen vapaus, siihen sisältyy se, että joku voi esittää julkisesti omia mielipiteitä mistä sinä et pidä. Se on vapauden hinta.

Vaihtoehto on, että Piraattipuolue määrää mistä ehdokkaat saavat puhua ja minkälaisia lausuntoja saa antaa. Olisiko tämä parempi malli?

Quote:
Ihan todellako, onko tämä se linja johon Piraattipuolueen kannattaa lähteä? Juuri ennen vaaleja alamme luomaan edellisten puolueiden mukaan manifestejä?

Piraattipuolue ei ole lähtemässä millekään uudelle linjalle. Se, että ehdokkaat saavat tuoda julki omia mielipiteitään asioista mihin Piraattipuolueen ohjelma ei ota kantaa on käsittääkseni aina ollut puolueen linja.

Eikä Piraattipuolue ole luomassa mitään manifesteja vaan mahdollisesti yksittäiset ehdokkaat. Haluatko sinä lähteä luomaan uutta linjaa Piraattipuolueelle ja alkaa kieltää Piraattipuolueen ehdokkaita tuomasta vapaasti julki mielipiteitään? Tämä jos mikä olisi vanhojen puolueiden mukaista.