Vs: Piraattiliberaalinen vaalimanifesti

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattiliberaalinen vaalimanifesti Vs: Piraattiliberaalinen vaalimanifesti

Julkaisija Vastaukset
Ruuhijarvi # Posted on 8.1.2011 at 6.59
Profiilikuva käyttäjästä Ruuhijarvi

Maria kirjoitti:
Quote:— erilaiset ryhmämanifestit eivät vain sytytä.
Hassua. Sinäkin silti olet allekirjoittanut perustulomyönteisen julkilausuman. http://2011.piraattivaalit.fi/vaalit/julkilausumat/perustulo/

Vaikka itse en ole valmis allekirjoittamaan luonnostellun manifestin kohdista kuin muutaman, ja pari päälle jossain määrin, olen silti sitä mieltä, että tällaiset ovat ehdottomasti hyvä juttu.

Joku lähtee vaan kokoamaan vastaavaa vasemmistoliberaalien manifestia, ja voidaan vaikka luovuttaa ne molemmat samaan aikaan, jolloin säästytään leimautumiselta kumpaankaan suuntaan. Ei ehdokkaiden mielipiteenvapautta kannata tällä tapaa rajoittaa.

Toisaalta näen toki myös sen kannan, että tällaiset vahvasti suuntaa ottavat manifestit voisi jättää väliin ja antaa jokaisen ehdokkaan itse tuoda juttunsa esiin. En kuitenkaan näe mutu-tuntumaa parempaa perustelua tälle fiilikselle, ja rajan vetäminen ja kaikki muu ilman mielipiteenvapauden rajoittamista olisi vaikeaa. Paljon helpompi vain antaa ihmisten tehdä tällaisia.

Kuka väsää vastaavan vasemmistoliberaaleille? ;)