Vs: Piraattipropagandaa

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Piraattipropagandaa Vs: Piraattipropagandaa

Julkaisija Vastaukset
Naseag # Posted on 23.10.2009 at 19.19
Profiilikuva käyttäjästä Naseag

Tuosta propagandasta vähäisyydestä olen kyllä täysin samoilla linjoilla. Nykyinen 2500 jäsentä on vielä aika vaatimaton määrä ja jotta se luku saadaan esim. tuplattua, pitää erilaiseen materiaalin ruveta panostamaan. Eikö esitteet olisi siis hyvä projektin paikka? Tekemistä innokkaille ketjussa näytti olevan läjä kirjoittajia ja joukosta saattaisi löytyä myös pari innokasta esitteiden tekijää. Piraattiliittohan on urauurtanut piratismi-käsitettä jo pidemmän aikaa, joten tästähän voisi muodostaa jonkinlaisen yhteisprojektin.

Purjeen avaus oli mielestäni oikein hyvä. Parempi ehkä ensin katsoa formaatti kuntoon ja rakentaa sen päälle lisää. Purje voisi tehdä tulevissa numeroissaan erikoispainoksen, jossa käsiteltäisiin Piratismi, puolue ja sen tavoitteet. Tuosta lehdestä voisi sitten painattaa myös fyysisiä versioita, joita voisi jakaa asiasta kiinnostuneille.

Videopuolella on myös työn alla muutamia projekteja. Tarkoitus olisi saada lisää näkyvyyttä puolueelle ja omissa suunnitelmissa on myös pari propagandahenkistäkin pätkää. Jahka saadaan tekijät kasaan, niin eiköhän tältäkin saralta saada lisää materiaalia.