Vs: Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen kanta kannabikseen ? Vs: Piraattipuolueen kanta kannabikseen ?

Julkaisija Vastaukset
pirattimies # Posted on 22.10.2009 at 1.41
Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

JoonasD6 kirjoitti:
Quote:Piraateilta voit kannan hyvinkin saada, mutta puolue ei ota tähän kantaa.

Itse kannatan koko päihdetilanteen totaalista uudelleentarkastelua, etteivät mahdolliset tabut estäisi puhumasta esimerkiksi myös kannabiksesta. Nykyiset päättäjät saatavat pitää huumekeskusteluja (ja lapsiporno, terrorismi, …) liian ”vaarallisina” imagolle, ja siksi asiat jäävät valitettavasti puolitiehen. :(

Oma kantani on että kannabis tulisi laittaa ennen totaalivapautusta Alkoon myyntiin kilpailukykyiseen hintaan ettei pimeät markkinat rehottaisi ja verotuloja saataisiin kerättyä minimaalisten haittavaikutusten korjaamiseen. Tosin kyseisen tuhansia vuosia ihmisten käyttämän ja täysin vaarattoman kasviksen edut haittoihin nähden ovat niin kiistattomat, että verojen kerääminenkin siitä lienee täysin turhaa pitkällä aikavälillä tarkasteltuna.

Lisäksi lääkekäytön lisäksi kyseisen kasviksen kuitu- sekä selluloosapitoisuudet pieksevät lähes kaikki muut bio-energiaksi kelpaavat kasvilajikkeet maailmassa. Puhumattakaan siemenistä saatavasta öljystä joka sopii lähes sellaisenaan auton tankkiin.

Vastauksesi oli hyvä mutta ilmeisesti myös PP pelkää imagonsa tahriintumista alkuvaiheessa. Asioista pitää pystyä puhumaan niiden oikeilla nimillä ja suoraan, ilman turhia kaunisteluita tai pelotteluita. Avoin keskustelu asiasta alkanee jo ennen 2011 EK vaaleja joten siihen lienee hyvä jo nyt varautua ajoissa.

Jos jotain numeerisia arvoja nyt pitää hakea niin pistetään nyt vaikka kuolematilastoja, Alkoholi tappaa vuosittain satoja ihmisiä suoraan ja tuhansia välillisesti. Kannabis ei ole koskaan tappanut ainoatakaan elollista olentoa suoraan ja äärimmäisen harvoin välillisestikään.

Alkoholi aiheuttaa pysuviä aivovaurioita sekä käyttäjälleen vakavan psykoottisen tilan. Kannabis ei aiheuta kumpaakaan. Psykoottisella tilalla tarkoitan harhakuvien näkyä, vainoharhaisuutta, agressiviisuutta, puheen epäselvyyttä, motoriikan heikkenemistä yms kaikkia niitä tuttuja piirteitä joita jokainen meistä näkee ”laitamiehen” kulkijoissa.

Ei, he eivät käytä huumeita. He kaikki käyttävät pelkästään alkoholia, tuliko se teille yllätyksenä ? Sana huume ja koko käsite tästä mystisestä H-sanasta tulisi käsitellä aivan alusta uudestaan. Aivopesu ei enää oikein wikipedian aikakaudella toimi mielestäni niin hyvin mitä ennen ?

Äärimmäisen mielenkiintoista mikä tulee olemaan piraattipuolueen jäsenten ja kannattajien mielipide tähän asiaan.

Tässä hyvää tietoutta kannabiksesta kaikille http://www.uskojaurheilu.fi/2008/huume/

se on nyt valitettavasti vuoden näköjään vanha päiväykseltään, mutta eiköhän ne nyt pääpiirteittäin siellä ne faktat ole? vai miten se meni ?