Vs: Piraattipuolueen poliittiset kannat

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Piraattipuolueen poliittiset kannat Vs: Piraattipuolueen poliittiset kannat

Julkaisija Vastaukset
JuSa # Posted on 15.8.2010 at 14.43
Profiilikuva käyttäjästä JuSa

”Sananvapaus, tietoyhteiskunta, patentit ja tekijänoikeudet” eivät ole irrallisia asiota. Ei ole vakuuttavaa, jos näitä alueita koskevat muutoshankkeet johdetaan vain ja ainoastaan edustajien tai mahdollisten äänestäjien omista lyhyen aikavälin oletetuista eduista. Ne pitäisi johtaa selkeästi määritellyistä perusarvoista ja ajatella loppuun asti, mitä kaikkea muita tavoitteita näistä samoista arvoista on johdettavissa.
Siten, vaikka noin suurin piirtein kannatan piraattipuolueen tavoitteita ylläm. neljän alueen suhteen, en voi äänestää edustajaehdokkaita, joiden kiinnostus tai ymmärrys ei riitä kertomaan perustellusti laajemmin koko arvoimaailmaansa ja mitä muuta siitä seuraa esim. koskien työllisyysasioita, verotusta, demokratian edelleen kehittämistä, energiakysymyksiä, EU-politiikkaa, muuta ulkopolitiikkaa, maatalouspolitiikka ym. koskevien seikkojen suhteen. En äänestä edustajaa, jolla ei ole perustellusti mietittyä ideologiaa, arvomaailmaa valintojensa pohjalla. Siksi en myöskään voi äänestää niitä vanhoja isoja puolueita, joiden ainoa päämotiivi on valta ja sitten sitä motiivia palvelemassa äänestäjiensä näennäisten etujen ajaminen vallassa pysymiseksi.