Vs: Poliittinen epäkorrektius

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Millainen Piraattipuolue? Vs: Poliittinen epäkorrektius

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 19.4.2011 at 20.14
Profiilikuva käyttäjästä whiic

@olavi
Eli kannabis ja prostituution vapauttaminen aiheuttaa leimaa, mutta lukumääräneutraali avioliitto ei? Minua ylipäätään ihmetyttää miksi pitäisi olla lukumääräneutraalia avioliittoa, kun lapsetkin ovat aina kahden ihmisen välisiä. Toki, lapset voivat olla avioliiton ulkopuolisia, jne. Enkä kannata edes isyysolettamaakaan eli sikälikään ei merkitystä. Nykylaissa silti on isyysolettama. Mitenkä se toimii lukumääräneutraalissa avioliitossa?

Monista syistä lukumääräneutraali avioliitto on jotenkin NIIIIIN teemuhiilistä, että minä oikeasti meinaan nyt kyllä oksentaa. Tärkeää lienee taas vaan ulkomaalaissuvaitsevaisuudella (=vasemmistolaisella ”liberaaliudella”) ratsastaa, että maahanmuuttajanaiset saisi oikeutta. Paitsi eikö laki jo nyt tunnusta maahan muuttaneen moniavioliitot vaikka moniavioliittoa ei voi solmia Suomen maaperällä?

Itse ainakin olen vahvasti sitä mieltä, että KAIKKI avioliitot pitäisi ”kieltää” eli kaikkien avioliittojen juridinen merkitys poistaa. Tilalle vapaamuotoinen sopimusoikeus ja vapaamuotoisia rituaaleja, jos niitä haluaa järjestää. Onhan avio-oikeuttakin mahdollista rajoittaa avioehdolla… ja perustulokin olisi puolison/puolisoiden tuloista riippumaton. Mihin ihmeessä me tarvitaan juridista avioliittoinstituutiota?

____

Avioliittojen juridinen merkityksettömyys (avioliittolain poistaminen kokonaisuudessaan) olisi AIDOSTI tasavertaista, koska se pitäisi suomalaista ja maahanmuuttajaa tasavertaisena. Nykyisellään suomalainen ja maahanmuuttaja eivät ole tasavertaisia, koska suomalainen ei saa perustaa haaremia, ulkomainen saa muuttaa Suomeen haaremin kanssa.

Jos kuitenkin korjaamme tämän, meidän tulee sallia Suomessa myös lapsiavioliitot, eikös? Täytyyhän sitä lapsivaimoillekin saada oikeusturvaa. [trollface.jpg]