Vs: Ruuhijärven vankilakeikka

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Ruuhijärven vankilakeikka Vs: Ruuhijärven vankilakeikka

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 1.12.2010 at 12.01
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Ruuhijärvi kirjoitti:
Quote:Ei tällä varmaankaan kovin suurta käytännön vaikutusta ole, kun ei piraatit niin montaa saa Varsinais-Suomesta läpi, että minutkin sinne saataisiin, mutta kampanjoinnin aikana kysymystä varmaan tullaan pariin otteeseen kysymään.

Nyt ollaan syvällä parodiahorisontin tuolla puolen. Näinä hetkinä en voi muuta sanoa, kuin että minä en keksinyt politiikkaa.

Ööö… tuota … ööö… herran mahdollisuudet ovat hyvin binääriset eli saat joko hyvin vähän ääniä tai olet Varsinais-Suomen ääniharava.

Edellisten valtiopäivien avajaisista oli poissa 4 kansanedustajaa, mm. Harri Jaskari oli esteellinen, koska hänen raastupakeikkansa oli siirretty vaalien jälkeen. Ja joku blondi lintsasi omalla lomalla ensimmäisen duunipäivän.

Tähän sarjaan sopisi täydellisesti kansanedustaja, joka on linnassa (ei Turun) tai maanpaossa Somaliassa?. Tuo ylittäisi jo kansainvälisen uutiskynnyksenkin. Sittemmin voisit osallistua eurovaaliehdokkaaksi, jolloin voisit työskennellä Brysselissä? Nykystandardien mukaan olet nuhteeton, jollet ole omin käsin murhannut jotakuta. Tappoa tms. ei lasketa. Jos on pelivaraa niin oikeusistuimet pyrkivät vesittämään kansanedustajan tuomion alle vankeustuomion, jolloin Verkkouutisten mainitsemat lakipykälät eivät pääse vaikuttamaan tuomittuun kansanedustajaan.

On myös mahdollista, että Absurdistanin oikeuslaitos haluaisi välttää poliitikkoa kuin ruttoa ja työntää sinut johonkin juridiseen limbotilaan neljäksi vuodeksi pelko perseessä siitä, että sinut valitaan uudelleenkin.

Eduskunnassa voitaisiin käydä myös vilkkaita keskusteluja kansanedustajien etäosallistumismahdollisuudesta vankilasta käsin, puolesta ja vastaan. Eräänä painavana kysymyksenä olisi, voiko kansanedustajan velvoittaa tekemään töitään vankilassa, kun sama ei koske eduskuntatalossa satunnaisesti oleilevia.

Postasin aiemmin tänne sen linkin Keskon tapauksesta, josta käy ilmi, että oikeuslaitos suhtautuu kovin vapaamielisesti omiin lakisääteisiin velvoitteisiinsa. Kannattaa tutustua, jotta tietää varautua perusjuttuihin.