Vs: Wareborgillakin on sananvapaus

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Wareborgillakin on sananvapaus Vs: Wareborgillakin on sananvapaus

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 27.11.2010 at 16.52
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Gagis kirjoitti:
Quote:Ei kai Wareborgi ole edes oleellinen trolli ole, nyt kun se siirtyi satiiriblogista jaksoittaiseksi sci-fi -romaaniksi. :)

Wareborg on edelleenkin maailmassa, jossa on fiktiivinen Piraattipuolue. Ehkä siellä rinnakkaistodellisuudessa politbyroo hakee oppinsa Star Trekin jaksoista?

Tulkitsin blogia niin, että ensimmäinen projektirahoitus loppui siihen mihin Wareborgin neitsyyskin. Sittemmin blogi on saanut jatkorahoitusta suuren suosionsa takia.

Quote:Hyvin osaa sen sen takana oleva kaveri kirjoittaa tarinaa.

Mainostoimiston/ median hyvin valittu ammattilainen. Wareborg kertoo rivien välissä, miten mainostoimisto näkee kuluttajan.

Minulle tuli sen kuvasta mieleen, että se on vuosikymmeniä vanha kuva jostain kuvapankista, ja se on valittu sillä perusteella, miltä henkilön halutaan näyttävän. Samanlainen ajatus tulee, kun törmää johonkin feikkiin profiiliin internetissä.

Ihmisten reaktioista Wareborgiin minulle tuli mieleen, että ei ole olemassa mitään ihme internet-sukupolvea, joka uiskentelisi internetissä kuin kala vedessä. Vaikka kenties jo syntymä pahimmassa tapauksessa onkin videoitu internettiin livenä, niin ei se sitä tarkoita, että kyseisen henkilön internetin käyttötaidot olisivat paremmat kuin hänen internet-addiktin mummonsa.

Mummo voi viedä voiton, jos se on istunut enemmän internetin ääressä ja jos sillä on lehmän hermot. Jos se alkaa osoittaa ylenmääräistä kiinnostusta nykyajan pikku yksityiskohtiin niin se paljastaa mummolla olevan Second Lifessa teinityttö-profiilin, jolla se jallittaa nuoria miehiä.