Vs:

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 6.11.2010 at 5.49
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Slou kirjoitti:
Quote:Tässä ote Facebook-keskustelusta sen jälkeen, kun olin yrittänyt jo pariin otteeseen saada Kuuslahtea kommentoineita uskomaan, että kyseessä on fiktiivinen profiili. Ehkä tästä on hyötyä kun mietitään miten puolueen kannattaisi esiintyä.

.. ja sitten vielä tämä Horsmalahti-paketti siihen päälle.

Kun on puolueen piirissä tilaa naisvihamielisyydelle, niin mikseipä siis myös eugeniikalle?

Panu Horsmalahti (Pirkanmaa) on puolueen vahvimpia ehdokkaita pääkaupunkiseudun ulkopuolella, joten on syytä ottaa oppia hänestä. Muualta maasta olevat ehdokkaat eivät ole tämän hetken tilanteen mukaan menossa läpi.

Valtapuolueiden psykopaattiehdokkaat puhuvat lipevästi sentrisiä ajatuksia, ja maltillisten, kuten Sauli Niinistön (demari), ylijäävällä äänisaaliilla vähemmän ääniä saaneet kokoomusmöröt pääsevät eduskuntaan. Eli ei siis kannata alkaa keksiä ”uusia” ongelmia äänten liukumisesta ties kenelle.

Pienpuolueiden edustajilla taasen, kuten Leena Rauhalalla (krist.) on raflaavampia mielipiteitä: hän väitti olevansa kreationisti. Ja tällainen toimii pienpuolueilla. Eivät hänen äänestäjänsä usko kreationismiin eivätkä persujen äänestäjät persujen propagandaan, mutta he uskovat tarvitsevansa jonkun, josta edes lähtee ääntä.

Pirkanmaa on aiemmin tuottanut sellaisen kansanedustajan kuin Kalervo Kummolan ja ilmassa on hiukan kyllästymistä feministeiksi naamioituneisiin miesvihaajiin. Joanna Kurki (Jyväskylä) taasen yrittää käyttää hyväkseen ”KAIKKI MIEHET ON SIKOJA!” naisasiaunionin liikehdintää, mutta käsittääkseni ne kuitenkin äänestävät vihreitä tai sitten ovat äänestäjinä yhtä passiivisia kuin Kannabis-yhdistyksen jäsenet: Vaatimuksia kyllä riittää, mutta poliitikolle niistä ei ole paljoa hyötyä. Tämän takia eduskunnassa ei ole yhtään avointa miesvihaajaa. On siellä aina muutama, joka vetää vagina-korttinsa esille saatuaan potkut jostain toimesta totaalisen epäpätevyytensä vuoksi: ”Sain kenkää, koska olen nainen!”. Arja Alhosta päätellen vagina-kortti ei oikein toimi enää. Se on jäänne ajoilta, jolloin oltiin vähemmän tasa-arvoisia.

Joanna Kurjen taktiikka on 180-asteen kulmassa siihen, mitä kokoomusnaiset käyttivät Ilkka Kanervan kanssa: he pesivät kätensä, kun joku yritti juoksuttaa heitä. Huomatkaa, että he valitsivat aktiivisen teflonin taktiikan. Toinen vaihtoehto olisi ollut painaa asia villaisella, ja olla hiljaa. Ilkka Kanervan paheksuminen julkisuudessa ei ollut imagopoliittinen vaihtoehto, koska siitä olisi seurannut vain harmia.

Jos joutuu todella haisevaan läjään politiikassa eikä ole mitään argumentteja käytettävissä niin sitten pitää todeta kuin Anneli Jäätteenmäki ja Ruotsin kuningas: ”On aika katsoa eteen päin”. Todella tyhjä poliittinen fraasi puppupuheen opaskirjoista, joka tehoaa.

Vihreiden äänestäjistä 70% on naisia ja joskus sieltä on kuulunut sellaisia äänenpainoja, että he ovat täysin tyytyväisiä naispuolueeseensa. Näin vaalien alla ko. äänenpainot on tietysti sensuroitu.

Suurin osa internetin käyttäjistä on naisia.