Vs:2012 vaalit ja valmistautuminen

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta 2012 vaalit ja valmistautuminen Vs:2012 vaalit ja valmistautuminen

Julkaisija Vastaukset
kummostain # Posted on 19.4.2011 at 20.13
Profiilikuva käyttäjästä kummostain

Ilmainen mainos olisi tosiaan hyvä juttu ja olisihan se aivan mahtavaa mikäli tätäkautta Piraatit sais laajalti lisää kannattajia (ei peitytä tuhansien ehdokkaiden sekaan, eikä oo turhaa häröilyä)

Toisaalta taas en koe että puolue on tarpeeksi kypsä tähän. En ole oikeasti varma oliko puolue tarpeeksi kypsä edes eduskuntavaaleihin. Kuten olette kritiikistä lukeneet; teiltä puuttuu selkeä linja monien asioiden suhteen. Se ei riitä että on 1 aate tietonjakamisenvapaudesta joka yhdistää monet ihmiset jotka ovat keskenään niin eri mieltä asioista. Joitain yhteisiä linjauksia pitää löytää.

Valitsitte Presidentinvaalien suhteen niin tai näin, aion jakaa Piraateista positiivista faktatietoa niin kavereilleni kuin tuntemattomille. Aion varmasti ottaa teidän kantojanne musiikkiini mukaan ja tulevilla keikoillani mainostan (tyylikkäästi, eli en tyrkyttäen tai pakolla vääntäen) sekä puoluetta että niitä ehdokkaita joiden arvot eniten kohtaavat omani.

Kunnallisvaaleilla aion toimia abouttia samoin. Vain laajemmissa mittasuhteissa: Aion tutustua ehdokkaisiin usealla vaalipiirillä ja mainostan suosikkejani ilmaiseksi ihan vain siksi että haluan järkeviä tyyppejä päättämään asioista. Keikkailen tuolloin pääsääntöisesti niissä piireissä, joissa meikäläisiä löytyy.

Oman toiminnan lisäks tietty tätä taktista puolta.. mietittii kaverin kans et jonku suositun räppärin kans yhteistyö ois tuonu teile enemmän mainosta ku vaaliporno (joka jäi ikäväkyllä pienen piirin insideks). Joku Petri Nygård ois ehk läpäl lähteny mukaan tai sit joku muu joko juuri oman omakustannelafkansa perustanut tai sitä suunnitteleva artisti. (Voihan se olla muukin kun räppäri mutta kun ne pääsääntöisesti pöllii taustat ja se musa on jotenki nii koneiden ääres tekemist niin sattu tulee ekana mieleen)

PS: Itsekkin ’räppäri’