Vs:Aamutv 11.6.2009

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Aamutv 11.6.2009 Vs:Aamutv 11.6.2009

Julkaisija Vastaukset
AnttiN # Posted on 12.6.2009 at 13.42
Profiilikuva käyttäjästä AnttiN

mabe kirjoitti:

Quote:
Uskon näin, media laajasti ottaen on täynnä kovan luokan ammattilaisia. Tietävät ja tuntevat asian kyllä maailman laajuisesti. Se nyt kuuluu heidän työhönsä repiä aiheesta kaikki mahdollinen irti, kaikin keinoin. Jos he saavat jonkun aiheen näyttämään hankalalle ja vaikealle…sillon katsoja-/lukija luvut nousevat.

Onpa aika harmittavaa jos Suomessa on vain kolme asiasta jotakin tietävää.

Joo, kyseessä oli pienimuotoinen provo. En silti usko että kovin moni nykyisistä poliitikoista kykenee keskustelemaan pp:n ajamista asioista niin vakuuttavasti, että lähtisivät vakavasti mukaan paneelikeskusteluihin tms. Median huomiohan on kuitenkin suoraan verrannollinen siihen, mitä suuret puolueet ja ajattelijat sanovat. En usko että Jyrki Katainen tai Erkki Tuomioja tai Sauli Niinistö jne. alkavat antamaan lausuntoja asioista. Näin siis on hankalaa päästä politiikan valtavirtana puhumalla asioista, jotka eivät joko ole vastapuolella hallussa tai päätavoitteina.

Quote:
Jos Piraattipuolue on silloin (n. kahden vuoden päästä) olemassa se tietysti osallistuu halutessaan. Se, kuinka paljon puolue/asia saa aikaa/näkyvyyttä riippuu täysin puolueesta ja jäsenistöstä itsessään. Kun muistetaan että ”oma apu paras apu”.

On aivan ilmeistä että joitakin ihmisiä tämä puolueen/asian nimi ”hiertää”…ehkä syystä, ehkä syyttä. Piraatti sanana on aika vanha ja tunnettu mutta aatteena sekä nykyisessä käytössä vieras ja uusi. Saattaa jopa herättää pelkoa siitä mitä siihen oikein sisältyy.

Näinhän se asia. Sen takia täällä keskustelufoorumilla varmaan ihmiset ovatkin äänessä.

Quote:
Ensiksi mikä on puolue ja puolueen tarkoitus. Jos tarkoitus olisi yhteiskunnallisiin asioihin vaikuttaminen pitäisi puolueella olla vaikuttajia kuntien valtuustoissa ja eduskunnassa. Niihin päästäkseen on pystyttävä osoittamaan muille (puolueille) halukkuutta, yhteistyökykyä sekä kiinnostusta samoihin asioihin (epäkohtiin). Olisi myös saatava mahdolliset yhteistyö kumppanit ymmärtämään ja yhdessä ajamaan meille tärkeitä asioita.

Lienee aika kaukaa haettu ajatus saada ”massat mukaan” siinä määrin että yhteistyö muiden kanssa kävisi tarpeettomaksi.

En oikein ymmärrä sun pointtia, joka luultavasti johtuu siitä että sä olet ymmärtänyt mun pointin väärin.

Massoilla tarkoitin äskeisessä postissa äänestäjiä eli kansalaisia. Jos siis halutaan muidenkin kuin ilmasta imutusta haluavien nuorten ääniä olisi tärkeää ottaa kantaa myös muihin asioihin.

Ja se mikä tulee tohon yhteistyöhön muiden (puolueiden) kanssa, niin itse muotoilisin asian mielummin niin, että ollaan yhteistyössä äänestäjien ja kansalaisten kanssa suoraan.