Vs:Aamutv 11.6.2009

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Aamutv 11.6.2009 Vs:Aamutv 11.6.2009

Julkaisija Vastaukset
mabe # Posted on 14.6.2009 at 17.32
Profiilikuva käyttäjästä mabe

Quote:En silti usko että kovin moni nykyisistä poliitikoista kykenee keskustelemaan pp:n ajamista asioista niin vakuuttavasti, että lähtisivät vakavasti mukaan paneelikeskusteluihin tms. Median huomiohan on kuitenkin suoraan verrannollinen siihen, mitä suuret puolueet ja ajattelijat sanovat. En usko että Jyrki Katainen tai Erkki Tuomioja tai Sauli Niinistö jne. alkavat antamaan lausuntoja asioista. Näin siis on hankalaa päästä politiikan valtavirtana puhumalla asioista, jotka eivät joko ole vastapuolella hallussa tai päätavoitteina.

Tottakai vanhoille suurille puolueille ja niitten edustajille/ajattelijoille on kaiken parasta jos kukaan ei heitä haasta asioissa. Piraattipuoluehan voisi vaikka haastaa puolueen kerrallaan julkisesti julkiseen keskusteluun sopivassa paikassa median läsnäollessa. Tällaisissa keskusteluissa olisi Piraattipuolueen edustajien oltava riittävän ammattimaisia, asiantuntijoita, sanavalmiita jne. Muutenhan heidät kyllä käveltäisiin mennen tullen.

Quote:Massoilla tarkoitin äskeisessä postissa äänestäjiä eli kansalaisia. Jos siis halutaan muidenkin kuin ilmasta imutusta haluavien nuorten ääniä olisi tärkeää ottaa kantaa myös muihin asioihin.

Tätä olen ajanut takaa. On todella tärkeää ottaa kantaa ja kuunnella myös muita asioita.

Quote:Ja se mikä tulee tohon yhteistyöhön muiden (puolueiden) kanssa, niin itse muotoilisin asian mielummin niin, että ollaan yhteistyössä äänestäjien ja kansalaisten kanssa suoraan.

Toki kansalaiset ja äänestäjät ovat ensimäinen kohderyhmä. Entä sitten kun vaaleissa on jokunen edustaja saatu läpi? Silloin nousee todella tärkeään rooliin yhteistyökyky ja tunnettuus toisten puolueiden kanssa, ilman näitä ei todennäköisesti saa sellaisia paikkoja/tehtäviä joissa voisi vaikuttaa.