Vs:Aamutv 11.6.2009

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Aamutv 11.6.2009 Vs:Aamutv 11.6.2009

Julkaisija Vastaukset
Teppo # Posted on 24.6.2009 at 0.17
Profiilikuva käyttäjästä Teppo

Miqueltozzz kirjoitti:
Quote:
Mistä artistit saavat rahansa jos yksityinen kopiointi sallitaan (josta myös yksityistä kopiointia pitäisi painostaa), ja millä yksityinen kopiointi oikeutetaan.

Tätähän tässä olen monesti koettanut täälläkin kysyä, vaan ei ole kyetty vastaamaan.

Mitä tuossa nyt katsoin tuon kertaalleen läpi, niin selkeisiin kysymyksiin ei tullut selkeitä vastauksia. Kysymyksissä esiintyi aivan samat perusasiat, kuten miten yksityinen kopiointi oikeutetaan, mutta vastaukseksi tuli jotain epämääräistä, joka ei edes suoranaisesti liittynyt koko kysymykseen. Vastaaja lähti jotakuin selittelemään ”Mutta kun meillä ajetaan kuluttajan etuja”, joo se on tosiaan tullut selväksi, mutta entäs ne artistit? Tai ylipäätään keskustelusssa vähälle huomiolle jääneet muut teoksien tekijät?

Johtopäätökseksi jäikin, että suurin ongelma ei ole jännitys, vaan, ettei vastauksia ole olemassakaan. Tai ne (vastaukset) jopa piraatteja itseäänkin hieman arveluttaa.
Keskustelu siis voikin siksi olla yhä enempi ihan muuta, kuin juuri waretuksen ympärillä, mutta miksi sitten puolueen nimeksi on tehty ”Piraattipuolue”? Vähän sama kuin koettaisi päästä SKP:n kautta parlamenttiin, vaikkei kommunismia erityisesti kannattaisikaan.

”Puhelintyypin” puheista voidaan olla asiana omaa mieltä, mutta ainakin se esitti asiansa selkeästi, joten siinä mielessä sen esitys oli miljoona kertaa parempi. Enkä nyt viittaa millään muotoa asiaan, vaan esiintymiseen.