Vs:Aamutv 11.6.2009

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Aamutv 11.6.2009 Vs:Aamutv 11.6.2009

Julkaisija Vastaukset
mabe # Posted on 12.6.2009 at 8.11
Profiilikuva käyttäjästä mabe

Taas kerran sain kantapään kautta huomata miten itselle selvä asian ”ulos anti” ei olekkaan lukijalle selvää. Koetan nyt sitten seuraaviin vastata…kaikille yhdellä kertaa.

”Minun mielestä esiintyminen oli ihan OK, jostainhan se on aloitettava eikä suorat TV-lähetykset ole mitään eritoten helppoja.”

”Joo kannattaapa muistaa, ettei meistä kukaan ole mikään media-ammattilainen. Jokaiselle ne ovat ihan ensimmäisiä kertoja.”

”Mielestäni Palmulehto veti haastattelun upeasti.”

”Ottaen huomioon, että melkeen kenelläkään piraatilla ei ole mitään taustaa: tv esiintymisestä, politiikasta, puheiden pitämisestä tai ammatti väittelystä, niin meni tämä haastattelu silti Pasilta aikasen hyvin.Tietysti koko ajan kokemusta asiasta kertyy ja uskoisin, että parin kerran jälkeen osaamme varautua enemmän siihen minkälaisia kysymyksiä esitetään ja miten niihin kannattaisi vastata.”

Tarkoitukseni ei ollut mennä mitenkään henkilökohtaisuuksiin esiintymisessä eikä myöskään arvostella kokemusta tahi sen puutetta. Tarkoitukseni oli pikemminkin tuoda esille Piraattipuolueen sisällöllistä antia (yhden/harvojen asioiden puolue).

Mikko Kunnari kirjoitti:
Quote:Asiasta tietämättömälle ei ollut riittävän vakuuttavaa. Asioista tietävälle taas Kotilaisen jutut olivat aika vitsi :)

Juuri näin, ne jotka eivät asiasta tiedä ovatkin kai tärkein kohderyhmä. Jättäisin Kotilaisen ja TTVK:n ihmisten itsensä arvioitaviksi. Aika usein on huomattu etteivät ihmiset tyhmiä ole. Sanoihan jo aikoinaan eräs ihmisten hyvin tuntema poliitikko ja usen kertainen ”tähdenlento” aivan oikean viisauden: ”Kyllä kansa tietää”.