Vs:Aamutv 11.6.2009

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Aamutv 11.6.2009 Vs:Aamutv 11.6.2009

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 12.6.2009 at 12.49
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Kyllä YT-näkyvyys olisi hyvä asia. Onhan PP:llä jo tuota Bambuser-näkyvyyttä, mutta Bambuser ei toimi kaikilla selaimilla ja sillä ei ole näkyvyyttä. Ymmärrän toki, että moni meistä vastustaa monopoleja sekä ei-aivan-monopoleja, eli yrityksiä joilla on vaan muutoin vääristyneen suuri markkina-asema (Microsoft, Intel, Google (=YouTube), tekijänoikeuskonglomeraatit, jne.), mutta tuo Bambuser ei kyllä vaikuta tarjoavan kaikkea sitä mitä piraattiaktiivisuus YT:ssä voisi tarjota.

Käyttäjä ”piraattipuolue” on jo rekisteröity sinne, mutta kenen toimesta, en teidä. YT:n riivaus onkin se, että nimi kuin nimi on usein varattu jonkun sellaisen toimesta, joka ei sitä osaa hyödyntää. Toinen riivaus on se, että YT:stä saa kickbanit melkein syystä mistä hyvänsä, jota jää palvelusta potkittu itsekin miettimään mikä se mahtoi olla.

Bambuser on kyllä underground siinäkin mielessä, että sinne ei kyllä ikimaailmassa ilman jonkin sorttista inviteä eksy. Eikö esim. Revver ole ollut yksi vähän enemmän mainstream YouTuben kilpailija?