Vs:Aamutv 11.6.2009

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Aamutv 11.6.2009 Vs:Aamutv 11.6.2009

Julkaisija Vastaukset
mabe # Posted on 12.6.2009 at 13.21
Profiilikuva käyttäjästä mabe

AnttiN kirjoitti:
Quote:Mun mielestä PJ hoiti homman hyvin kotiin, siis esiintymisen puolesta. Mulla olis varmaan ollut pahasti paskat housuissa.

Juuri näin, vähän julkisuudessa olleena ja siten aika pienellä kokemuksella aivan mainiosti, kokemustahan kyllä uskon lisää tulevan ajan ja esiintymisien myötä.

AnttiN kirjoitti:
Quote:Taitaa olla vähän hankala aihe medialle tämä piratistmi. Siitä pystyy suomessa keskustelemaan julkisesti varmaan joku kolme ihmistä.

Uskon näin, media laajasti ottaen on täynnä kovan luokan ammattilaisia. Tietävät ja tuntevat asian kyllä maailman laajuisesti. Se nyt kuuluu heidän työhönsä repiä aiheesta kaikki mahdollinen irti, kaikin keinoin. Jos he saavat jonkun aiheen näyttämään hankalalle ja vaikealle…sillon katsoja-/lukija luvut nousevat.

Onpa aika harmittavaa jos Suomessa on vain kolme asiasta jotakin tietävää.

AnttiN kirjoitti:
Quote:Esim. eduskuntavaalitenteissä minne varmaan PP:n väkeä voidaan lähettää, keskustellaan luultavasti piraattiasioista yhden kysymyksen verran ja loput 1.5 h jotain aivan muuta.

Jos Piraattipuolue on silloin (n. kahden vuoden päästä) olemassa se tietysti osallistuu halutessaan. Se, kuinka paljon puolue/asia saa aikaa/näkyvyyttä riippuu täysin puolueesta ja jäsenistöstä itsessään. Kun muistetaan että ”oma apu paras apu”.

On aivan ilmeistä että joitakin ihmisiä tämä puolueen/asian nimi ”hiertää”…ehkä syystä, ehkä syyttä. Piraatti sanana on aika vanha ja tunnettu mutta aatteena sekä nykyisessä käytössä vieras ja uusi. Saattaa jopa herättää pelkoa siitä mitä siihen oikein sisältyy.

AnttiN kirjoitti:
Quote:Toisaalta yhden asian nettipuolue voisi jopa ajaa asiaansa täysin pimennössä ”massamedialta” ja järjestää omat vaalipaneelit esim. piraattitelevisiossa youtubessa. Tietty underground toiminta olisi varmaan kova sama nuorten keskuudessa, koska nuoret yleensä löytää kaiken coolin matskun netistä ekana.

Kysymys lienee siinä, halutaanko massat mukaan vai ei?

JooNiinHäh…yhden asian nettipuolue, pimennossa, omat vaalipaneelit…”Kysymys lienee siinä, halutaanko massat mukaan vai ei?”.

Ensiksi mikä on puolue ja puolueen tarkoitus. Jos tarkoitus olisi yhteiskunnallisiin asioihin vaikuttaminen pitäisi puolueella olla vaikuttajia kuntien valtuustoissa ja eduskunnassa. Niihin päästäkseen on pystyttävä osoittamaan muille (puolueille) halukkuutta, yhteistyökykyä sekä kiinnostusta samoihin asioihin (epäkohtiin). Olisi myös saatava mahdolliset yhteistyö kumppanit ymmärtämään ja yhdessä ajamaan meille tärkeitä asioita.

Lienee aika kaukaa haettu ajatus saada ”massat mukaan” siinä määrin että yhteistyö muiden kanssa kävisi tarpeettomaksi.