Vs:Alex Jonesin Endgame

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Alex Jonesin Endgame Vs:Alex Jonesin Endgame

Julkaisija Vastaukset
sarjuva # Posted on 1.12.2009 at 22.41
Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

RiktigPolitik kirjoitti:
Quote:Alex Jones pitäisi olla kaikkien piraattien esikuva ja pitäisi käyttää esimerkkinä miten voi pyörittää menestyvää businesstä vaatimatta käyttäjältä senttiäkään!
Olen asiaa joskus miettinyt itsekin. Muistaakseni työnantajana hän ei ole kuitenkaan esimerkillinen, ainakin tuottajan tehtävissä olleen Kevin Smithin kanssa tuli riitaa jonkun 9/11-skeptisen tapahtuman (taisi olla seminaari kolme? vuotta sitten) kuvamateriaalin oikeuksista. Kevin saikin sitten lähteä puljusta.

RiktigPolitik kirjoitti:Quote:Jos joku on radiossa 24 tuntia viikossa (tehnhyt radioshowta 15v = 24(viikkotunnit)*52(viikkoja vuodessa)*15(vuotta) = 18720 tuntia materiaalia niin etkö usko että töppäyksiä tulee ja etteikö hermot olisi kireänä jos tulee töihin 8 aamulla ja lähtee usein kotiin keskiyön jälkeen? Hänellä on kovia väitteitä eristä asioista jotka ovat vaikeita ensiksi niellä, mutta ottakaa itse selvää jos asiat pitävät paikkansa – valitettavasti yleensä pitää =(
Älä kainostele esittää jotain todistetta siitä että hän on puheensa partiolaisvakoojista pyörtänyt ;) Muutenhan ihmiset voivat ajatella että hän uskoo edelleen tuohon.

Työnarkomania on muuten vakava sairaus joka heikentää työn laatuakin, eikä sitä pitäisi glorifioida.

Tosiaan kannattaa katsoa se Deception.