Vs:alkavan puolueen karikoita ja puolueen agenda.

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta alkavan puolueen karikoita ja puolueen agenda. Vs:alkavan puolueen karikoita ja puolueen agenda.

Julkaisija Vastaukset
Mikko Kunnari # Posted on 15.6.2009 at 17.13
Profiilikuva käyttäjästä Mikko Kunnari

djviteli, valitettavasti olet muutaman päivän myöhässä, mutta ainakin syksyn ylimääräiseen puoluekokoukseen voit laatia aloitteen puolueen suhtautumisesta mainitsemiisi asioihin. Se sitten saa kannatusta ja virallistuu tai ei saa kannatusta ja voit silti ajaa niitä puolueen sisällä itse tai asian ympärille muodostuneella porukalla. Hallitus ei voi omin päin ottaa uusia asioita puolueen listoille, etenkään näin poikkeavia.

Kiinnostusta joka tapauksessa kuvittelisin löytyvän laajemminkin. Itse asiassa näitä asioita voisi korostaa ihan käytännön tasolla jotenkin esimerkiksi tapahtumissa, jonka kautta tulee tuota whiic:n mainitsemaa käytäntöä peliin, eikä asia olekaan enää edes pelkällä puhetasolla.

”Tälläisiä asioita olisin taatusti valmis hoitamaan, koska tälläinen toiminta edes auttaisi puolueen toimintaa ja se edesauttaisi näkymää paremmasta tulevaisuudesta(tavallisenkin pulliaisen silmissä).”

Just do it! Lupia ei meillä kysellä. Piraattipuolue on kaikelle avoin.