Vs:alkavan puolueen karikoita ja puolueen agenda.

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta alkavan puolueen karikoita ja puolueen agenda. Vs:alkavan puolueen karikoita ja puolueen agenda.

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 15.6.2009 at 17.47
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Totta tuokin. Piraattipuolue on yhdistyslain mukaan toimiva rekisteröity yhdistys (ja kohta virallinen puoluekin), joten kuka hyvänsä voi tehdä kokousaloitteen ja ehdottaa asian lisäämistä seuraavan päätäntävaltaisen vuosikokouksen asialistalle. Seuraava päätäntävaltainen kokous onkin jo pian, vaikka viimekertainen on vasta takana.

Suosittelen kuitenkin perustelemaan näiden asioiden lisäämisen puolueen agendaan hyvin ja mielellän konkreettisin esimerkeinkin, koska se helpottaa kokousaloitteen tarviman 10 kannatusäänen ja vuosikokouksen mahdollisen äänestyksen suhteen.

Olen skeptinen sen suhteen tuletko saamaan aloitteelle tarvittavaa kannatusta, mutta olet toki oikeutettu ehdottamaan. Käytännössä, vaikka tuota ei liitettäisikään puolueen omaan agendaan, voivat PP:n jäsenet ja ehdokkaat toki toimia nuorten tarpeiden edistämiseksi. Sillä saralla voisi olla paljon parantamista kunnallispolitiikassa (ja jossakin määrin valtakunnallisessakin).