Vs:alkavan puolueen karikoita ja puolueen agenda.

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta alkavan puolueen karikoita ja puolueen agenda. Vs:alkavan puolueen karikoita ja puolueen agenda.

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 15.6.2009 at 15.45
Profiilikuva käyttäjästä whiic

”olisiko siinä ideaa että puolue lisäisi puolueen asialistoille nuoret
ja nuorten tarpeet.”

Ihan hyviä arvoja nekin, mutta PP pyrkii olemaan asia-, fakta- ja toimenpidevetoinen puolue eikä tee suurta numeroa arvoista. Tämä ei tarkoita, että puolue on ”kylmä” humaaneille arvoille vaan yksinkertaisesti sitä, että humaaneja arvoja ajetaan konkreettisten tekojen kautta. Jos meillä ei ole konkreettisia toimenpiteitä lasten ja nuorten tarpeiden ajamiseksi, me ei anneta tyhjänpäiväistä lässytystä asiasta eikä jeesustella siitä kuinka kamalaa tuo ja tämä on. Kauhistelun löydät vaikka kristillisdemokraattien sivulta, lässytyksen sossujen sivulta, ja kusetuksen oikeistolaisilta. Ja Soini ei osaa sanoa muuta kuin ”kyllä kansa tietää”.

Toinen syy miksi lasten ja nuorten ongelmista ei oteta kantaa on Piraattipuolueen kannattomuus perinteisellä, ellen jopa sanoisi vanhentuneella, vasen-oikea-akselilla. PP sallii jopa muihin puolueisiin kuulumisen (tosin tämä on aika laiha lohtu, kun muut eivät salli heidän jäseniensä PP-jäsenyyttä). Voit toki kysyä, että miten tuo on resursointikysymys, mutta sitä se käytännössä on. Kyllä kuka tahansa voi tehdä tyhjänpäiväistä lässytystä lapsista, mutta olla haluttomia varsinaisesti uudistamaan mitään.

Huoli lapsista on mielestäni itsestäänselvyys. Sen mainitseminen on melkosen turhaa. Mielestäni on huomattavasti tärkeämpää esittää huolestuneisuutensa asioista, joista valtapuolueet eivät ole lainkaan huolissaan, esim. sananvapaus.