Vs:Alkavan toiminnan

Julkaisija Vastaukset
mabe # Posted on 11.6.2009 at 17.32
Profiilikuva käyttäjästä mabe

Mikko Kunnari kirjoitti:
Quote:Hallituksen jäsenet voisivat käyttää nikkinsä edessä tagia [H], varapuheenjohtaja tagia [VPJ] ja puheenjohtaja [PJ]. Riittävän selkeää sinulle? Tageja pidempiä värssyjä ei nikeissä käytännön syistä voi käyttää.

Entäpä tällainen ehdotus: Puheenjohtaja = [PJ], Varapuheenjohtaja = [vPJ], Puoluesihteeri = [PS], Rahastonhoitaja = [Rh], Hallituksen jäsen = [Hj], Hallituksen varajäsen = [Hv] sekä systemaattisesti kaikki muutkin jonkun tehtävän omaavat. Myös noihin Paikallisosastoihin samanlainen systeemi.

Eihän tämäkään olisi mitenkään 100% tae henkilöstä keskustelussa mutta huomattava parannus ja osoittaisi pyrkimystä rehellisyyteen ja avoimuuteen ainakin silloin jos nämä mainitut henkilöt saataisiin sitoutettua käyttämään samaa tunnustansa kaikilla Piraattipuolueen keskustelufoorumeilla.

Mikko Kunnari kirjoitti:
Quote:IRC on enemmänkin jäsenten yhteinen kokoontumispaikka, missä tavataan kavereita ja pidetään yhteyttä kuulumisia kysellen. Pitempiaikaista vakavampaa keskustelua varten perustetaan sitten oma kanava, esimerkiksi jollekin projektille. Maailman menoa ihmetellään sekalaisissa tunnelmissa pääkanavalla #piraattipuolue ”tuttavien” kesken. Mikäli haluaa selkeää dokumentoitua keskustelua, niin kannattaa käyttää keskustelupalstaa, koska se soveltuu siihen tarkoitukseen paremmin. Lisäksi hallituslaisten sähköpostit ja puhelinnumerot löytyvät nettisivuilta.

Uskon että ensimäisessä kohdassa olevat muutokset saisivat aikaan aikamoista kehitystä IRCissä käyttäytymiseen. Kokemuksesta eräillä IRC kanavilla tiedän näin käyneen ja kanavien siivoutuneen aivan mallikelpoisiksi.

Mikko Kunnari kirjoitti:
Quote:Mitä nettisivujen ulkoasuun tulee niin se on ihan puhdas resurssikysymys. Ei meillä ole mitään palkattua henkilökuntaa vaan kaikki toimii puhtaasti vapaaehtoisvoimin silloin kun ehtii ja jaksaa. Se on tiedossa, että nettisivut ovat sekavat ja menut osittain huonoja. Muutos tulee kuitenkin vain sillä, että joku lähtee toteuttamaan. Itse lähtisin jos osaisin.

Tämän tiedän, arvaan ja ymmärränkin. Alku aina hankala…niin tässäkin asiassa. Jospa joku asian taitava sen hoitaisi…luin jostakin että puolue on oikea tietokone osaajien puolue.

Mikko Kunnari kirjoitti:
Quote:Laitoin myös viestiä PJ:lle, että käy paikalla kattelemassa.

Olisi kyllä syytä saada hänenkin kommenttejaan, niin tähän kuin yleisemminkin.