Vs:Alkavan toiminnan

Julkaisija Vastaukset
mabe # Posted on 12.6.2009 at 7.32
Profiilikuva käyttäjästä mabe

anttipng kirjoitti:
Quote:Kannatan jonkinlaista hallituksen jäsenten tunnitamismahdollisuutta irc keskusteluissa.

Arvasin ajatuksen saavan vastakaikua. Jospa toteutuukin!

Tässä ketjussa olevassa puheenjohtajan vastauksessa sivutaan myös tätä asiaa: ”Sinällään olit erittäen oikealla asialla, että välittömästi minulla nousi ajatus josta on jo aiemmin keskusteltu: Kuulostaisiko hyödylliseltä jos olisi selkeä sivu, jossa on kerrottu kaikkien toimijoiden nimimerkki, nimi, mahdollisesti yhteystiedot, sekä toiminimike?”. Woww…siinäpä asiaa…ja jos tuollaisen sivun saisi vielä aukeamaan suoraan ja ymmärrättevästi etusivulta!! :laugh:

anttipng kirjoitti:
Quote:Toisaalta Piraattipuolueesta ei ole tietoisesti haluttu tehdä keskusjohtoista organisaatiota. Paikalliskanavilla kuten #pirkanmaa , #varsinais-suomi tai #uusimaa keskustelu on rauhallisempaa.

En oikein nyt pikaisesti saanut ajatuksesta selvää. Ajatellaanpa puoluetta ilman keskusjohtoa jossa alue- ja kaikenlaiset muut ryhmät toimivat ja ”mellastavat” oman mielensä mukaan. Mahtaisi syntyä joltinenkin ”soppa”.

Minulla tapani mukaan on auki joitakin mielenkiintoisia IRC kanavia, nykyisin silloin tällöin myös Piraattipuolueen. Aika hiljaista ainakin muilla paitsi #piraattipuolue.