Vs:Alkavan toiminnan ”karikoita”

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Alkavan toiminnan ”karikoita” Vs:Alkavan toiminnan ”karikoita”

Julkaisija Vastaukset
mabe # Posted on 11.6.2009 at 8.46
Profiilikuva käyttäjästä mabe

Ensimäiseen viestiini selvennyksiä/korjauksia:

Tiedän aika pitkäaikaisesta kokemuksesta myös sen että aina, etenkin toiminnan alussa, jokunen ns. ”häirikkö” haluaa laittaa kortensa kekoon.(1)

(1) Tuo mainittu pitkäaikainen kokemus muodostuu mm. noin reilun 35 vuoden ajanjaksosta elämässäni. Sen aikana olen ollut/toiminut eri pituisia jaksoja työsuojelu tehtävissä, ammattiliitoissa (liitossa ja työpaikalla), puolueessa ja erilaisissa muissa yhdistyksissä ja yhteisöissä. Puolue- ja harrastustoiminnassa etenkin mutta myös muualla esiintyy tätä ”häiriköintiä” ja jonkinlaista ihmeellistä mitälie kateutta tms. (nythän eilen 10.6.2009 tästä tuli viimeisin julkinen esimerkki Vasemmistoliitossa).
:)
– sivut eivät ota huomioon jo iäkkäämpiä ihmisiä (heitäkin tiedän kiinnostuneissa olevan).
– sivuilla käytetään liikaa vierasperäisiä ilmauksia (ilman selvennystä).
– asiat eivät ole välttämättä helposti löydettävissä. (2)

(2) Näihin asioihin joudun palaamaan myöhemmissä kommenteissani.
:)
Poikkesin aivan äskettäin tuolla IRC:ssä. Aivan kuten olin luullutkin olivat puurot ja vellit sekaisin…eipä juurikaan voinut keskustelusta puhua…jokainen heittää mitä sitten heittäneekin. (2) Erityisesti siellä alkoi tuntumaan että olisi hyvä jos esim. hallituksen jäsenet voisi niiden ”nicien” joukosta tunnistaa ilman suurempaa kaivelua. (3)

(3) Ymmärrän kyllä sen että kaikissa kasvottomissa keskustelufoorumeissa on omat ongelmansa. Koskaan ei siis voi tietää kuka jonkun nimimerkin takana milloinkin piilottelee ja laukoo vaikka mitä. Siksi olisi jo puolueen avoimuus periaatteidenkin mukaista rehellisesti ja avoimesti antaa näkyä ainakin puolueen ”herrojen” foorumilla olo pysyvillä ja tunnistettavilla nimimerkeillä (tuntuisi suotavalle ainakin puheenjohtajasta, hallituksen jäsenistä, kaikista toimihenkilöistä sekä aluevastaavista ym. -toimijoista). Tietystihän tällaisessa ”näkyvyydessä” olisi se vaara että puheitaan ja sanomisiaan alkaisi miettimään ennen suunsa aukaisemista…no, ei kai välttämättä paha…
:)
Palaan niihin tuonnempana ellei minua ”ammuta alas” jo sitä ennen. (4)

(4) Kommentointia koetan harrastaa kykyni, vointini ja aikani salliessa. Oman aikansa voi viedä ennenkuin joku asia selviää tahi taustatyöni sitten antaa aihetta. Kovin vakavaa ”alas ampumista” ei ole vielä ollut…tai sitten en ole sitä ymmärtänyt. Siispä roikun oksalla vielä ainakin toistaiseksi.
:)
En panisi pahakseni jos vaikka PJ osallistuisi mielipiteellään!