Vs:Alkavan toiminnan ”karikoita”

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Alkavan toiminnan ”karikoita” Vs:Alkavan toiminnan ”karikoita”

Julkaisija Vastaukset
Mikko Kunnari # Posted on 11.6.2009 at 15.24
Profiilikuva käyttäjästä Mikko Kunnari

Hallituksen jäsenet voisivat käyttää nikkinsä edessä tagia [H], varapuheenjohtaja tagia [VPJ] ja puheenjohtaja [PJ]. Riittävän selkeää sinulle? Tageja pidempiä värssyjä ei nikeissä käytännön syistä voi käyttää.

IRC on enemmänkin jäsenten yhteinen kokoontumispaikka, missä tavataan kavereita ja pidetään yhteyttä kuulumisia kysellen. Pitempiaikaista vakavampaa keskustelua varten perustetaan sitten oma kanava, esimerkiksi jollekin projektille. Maailman menoa ihmetellään sekalaisissa tunnelmissa pääkanavalla #piraattipuolue ”tuttavien” kesken. Mikäli haluaa selkeää dokumentoitua keskustelua, niin kannattaa käyttää keskustelupalstaa, koska se soveltuu siihen tarkoitukseen paremmin. Lisäksi hallituslaisten sähköpostit ja puhelinnumerot löytyvät nettisivuilta.

Mitä nettisivujen ulkoasuun tulee niin se on ihan puhdas resurssikysymys. Ei meillä ole mitään palkattua henkilökuntaa vaan kaikki toimii puhtaasti vapaaehtoisvoimin silloin kun ehtii ja jaksaa. Se on tiedossa, että nettisivut ovat sekavat ja menut osittain huonoja. Muutos tulee kuitenkin vain sillä, että joku lähtee toteuttamaan. Itse lähtisin jos osaisin.

Laitoin myös viestiä PJ:lle, että käy paikalla kattelemassa.