Vs:Alkavan toiminnan ”karikoita”

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Alkavan toiminnan ”karikoita” Vs:Alkavan toiminnan ”karikoita”

Julkaisija Vastaukset
sarjuva # Posted on 8.6.2009 at 8.38
Profiilikuva käyttäjästä sarjuva

Tervetuloa mukaan! Alkuvaikeuksia on ollut mielestäni kokonainen vuosi, ja se on nyt korttien jättämisen jälkeen selvästi helpottamassa. Irc-kanavillekin on eksynyt hiljattain uusia ihmisiä tasaiseen tahtiin, ja niinkuin siellä aikaisemmin olen todennut, keskustelun laatu riippuu varsin paljon vuorokaudenajasta, johtuen keskusteluun osallistujista. Mitään tarkkaa keskusteluaiherajausta siellä ei ole, joten kaikenlaisesta ja monin tavoin keskustellaan ja ollaan keskustelematta.

Sivustot kaipaavat minunkin mielestäni ehostusta, mutta en ole pohtinut asiaan mitenkään tarkemmin. Konkreettiset parannusehdotukset tietysti auttavat eniten (ja tuo vierasperäisten ilmausten käyttö mielestäni sellainen onkin), joten voitko täsmentää miten iäkkäämmät ihmiset voisi paremmin huomioida?

IRCissä tosiaan ovat hallituksen jäsenet paikalla, eikä ainakaan hallitusten jäsenten esittelyistä noita irc-nimiä löydy (katsoin vain pari tosin tarkistaessani). Hirvinen ja Kivisto taitavat olla ainoat jotka ovat koko ajan omilla nimillään siellä, Scoffa oli tosin välillä Palmulehtona siellä ja Matti on kait jollain muulla nickillä nykyään (Matilla oli tosin hyvä syy vaihtaa kun Suomessa on niin monta Mattia ja esim. Vanhanen ja Nykänen esiintyy silloin tällöin keskusteluissa).

Hyvää kesää sinullekin! Toivottavasti saat irti paljon puoluekokouksesta!