Vs:Analyysi 2011 Eduskuntavaaleista

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Analyysi 2011 Eduskuntavaaleista Vs:Analyysi 2011 Eduskuntavaaleista

Julkaisija Vastaukset
kummostain # Posted on 23.5.2011 at 14.34
Profiilikuva käyttäjästä kummostain

Sari kirjoitti:
Quote:Viime vaalien alla tuntui välillä, että pipun toiminta oli kuin Jokisen eväät.
Myös piraattien verkkosivut ovat todella sotkussa.

Ehkä kunnallisvaalien alla kannattaisi sitä kampanjointia jotenkin keskittää, että satunnaisetkin vastaantulijat saattaisivat jäädä koukkuun. Kampanjointia ei voi pitää onnistuneena, jos tiedonhaku puolueesta ja ehdokkaista tuntuu äänestäjistä työläältä.

Kun piraattien sivun avaa, niin logon ja puheenjohtajan kuvan lisäksi ihan ekana ois hyvä nähdä koko puolueen yhteiset asiat joita ajetaan ja pienemmällä jokin wikikooste

tein n. 10 minuutis tälläsen (hätäsen paintti) luonnoksen:

(klikkaa suuremmaksi)

Sekä logo että ajamamme asiat voisivat olla huomattavasti suuremmalla ja vasta alla olisi kaikki vähemmän oleellinen, jota KIINNOSTUNEET alkavat systemaattisesti tutkia. Pointtihan tässä on se että mitä me haluamme ensikertalaisen ja uteliaan tietävän ja huomaavan ensimäisenä kun sivumme avaa.

Foorumit ovat mielestäni jotenkin vaikea löytää ja olisi hyvä jos ”foorumi”/”keskustelu” linkki olisi sekä ylhäällä että oikealla (näkyvästi, esillä)..

PS: Otin jo violetin taustaväriksi.. Siitähän oli puhetta täällä

Miksei etusivu voisi olla yhtä violetti, kuin foorumi tulee olemaan? (Tietenkään en toivo noin yksisävytteistä taustaväriä.. tuo on vähän tympeä ja luotaantyöntävä (tuo mieleen 90 luvun tee-se-itse-kotisivut.. ja foorumit voii erottaa etusivusta kyllä jollakin)

Minulla ei ole oikeasti silmää ja taitoa järkätä näitä sivuja ja tämän oli tarkoitus olla suuntaa-antava eikä valmis malli.