Vs:Analyysi 2011 Eduskuntavaaleista

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Analyysi 2011 Eduskuntavaaleista Vs:Analyysi 2011 Eduskuntavaaleista

Julkaisija Vastaukset
kummostain # Posted on 23.5.2011 at 15.48
Profiilikuva käyttäjästä kummostain

Miten olisi piraattisivun blogiin kopio muualla julkaistusta tekstistä?

Siellä voisi olla jonkinlainen järjestys.. esim kolmijako Piraattiblogeihin (vakiokirjoittajista harvat ja valitut, esim hallitusten johtajat, sivuston ylläpitäjät ja muu ylin päätäntävalta), sen jäsenten blogeihin (vakiokirjoittajat) ja ikäänku vieraskirjaan (vierailevat kirjoittajat)

Piraattipuoleen blogien alle tulisi
-virallisemmat tapahtumat (ns mainostus ja info)
-toiminta
-politiikka
-kuulutukset ja tiedotukset
-jne
kaikki sivustoon ja puoleeseen liittyvä vähähän virallisempi ja yhteisöllisempi kirjoitus

Jäsenten blogeissa seuraavat
-henkilökohtaiset mielipidekirjoitukset
-päiväkirjat
-tapahtumat (kerrotaan jälkeenpäin, mitä siellä tapahtui ja millaset fiilikset.. ns epävirallinen raportti tapahtuneesta)
-jne
kaikki se mikä on yksilön itsensä ajamaa, joka ei suoraan kuuluu esim puolueohjelmaan ja josta ei olla yksimielisesti yhtä mieltä.

Vieraskirjaan voisi kirjoittaa kuka vaan.. mitä vaan.

Jottei vieraskirja ruuhkaannu niin (melkein) kaikkiin blogeihin olisi hyvä saada kommentointimahdollisuus, ainakin Jäsenten blogeihin.. puolueen blogit voisi joo olla kommenttimahdollisuudella tai ko asioista (kun niin yleisiä ovat) voisi puhua keskustelu (foorumi) alueella

Jokainen jäsenkirjoittaja saisi oman alisivun jonka alle aina uusi teksti tulee ja näitä blogeja voisi alkaa tilaamaan (tulee tieto johonkin uudesta blogiviestistä.. kännykkään, sähköpostiin.. facebookkiin? mikä lie mahdollisin)

Eli ensin avaan etusivun, sit klikkaan blogia, sitten jäsenten blogeja ja lopulta katson vaikka mitä Jeppe meille on jälleen kirjoitellut. Blogisivulla voisi näkyä ylimpänä pari uusinta virallisempaa piraattiblogia, alla 2-4 jäsenten blogia (otsikko, kirjoittajan kuva? ja pari riviä tekstiä).. sivun ihan alareunas voisi olla vaikkapa 1 uusin vieraskirjaan kirjoittanut.

Tässä olisi esimerkki: (jälleen pikaisesti raapustettu luonnos)

(klikkaa suuremmaksi)