Vs:Anna Ardin käpälämäessä Palestiinassa?

Etusivu Foorumit Uutisia maailmalta Anna Ardin käpälämäessä Palestiinassa? Vs:Anna Ardin käpälämäessä Palestiinassa?

Julkaisija Vastaukset
snowballschance # Posted on 9.12.2010 at 20.37
Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

Anna Ardin on ollut tarinoiden mukaan tässä puuhanaisena. Tuon linkin takaa löytyy mielenkiintoisia taustatietoja, mm. se Kuuba-aktivismi.

Motiivin kannalta tarinan heikko kohta on siinä, kun Anna Ardin kohtaa sattumalta nuoremman naisen baarissa ja sitten he alkavat vertailemaan pokiaan, josko vaikka löytyisi samoja miehiä. Löytyihän sieltä ja riitelyn sijasta nämä naiset lähtevät poliisiasemalle Anna Ardinin opastaessa nuorempaa miten tulee toimia.

Voi tietysti olla, että joku siviili härnäsi Anna Ardinia tällä nuoremmalla naisella ja Anna manipuloi nuorempaa ihan omatoimisesti. Ilmeisesti oli yleisesti tiedossa, mitä nämä naiset olivat puuhailleet Julian Assangen kanssa, koska eivät he sitä peitelleet.

Julian Assangen luovutus Ruotsiin kestänee 30-60 päivää, jos hän käyttää valitusmahdollisuutensa.

Juttuhan sai alkunsa Tukholmassa, ja se dumpattiin jo kerran roskakoriin, mutta kuulemma joku ruotsalainen poliitikko nosti sen sieltä takaisin ja oikeusprosessi jatkuu Göterborgissa (!).

Yhden skenaarion mukaan USA vaatisi Julian Assangen luovuttamista Ruotsista. Tätä jo vastustetaan siellä, joten tämä tuskin tapahtuu.

Juttuun voi tulla yllättäviä mutkia tai se voi kuivua kokoon hyvinkin äkkiä. Minua ihmetyttää vaan, että pystyykö Wikileaks jatkamaan paljastuksiaan.

Monet merkittävät ei-eurooppalaiset poliitikot ovat tuominneet Ruotsin ja USAn toimet.