Vs:Autot pitää katsastaa huoltamoilla

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Autot pitää katsastaa huoltamoilla Vs:Autot pitää katsastaa huoltamoilla

Julkaisija Vastaukset
mikko123 # Posted on 14.12.2009 at 17.10
Profiilikuva käyttäjästä mikko123

pirattimies kirjoitti:
Quote:se on tasan tarkkaan 100% rahastusta vaatia uusintakatsastus jostain mitättömistä syistä, että saadaan rahastaa jälkitarkastuksellakin se 20-30 euron järjetön summa mitä ne vaatii siitä.
Pitäähän se varmistaa, että korjaukset on tehty. Siitä olen samaa mieltä, että jälkitarkastus on kallis ja voisi sisältyä hintaan.

pirattimies kirjoitti:
Quote:
Siihen menee max 15 minuuttia aikaa ja oikea hinta olisi joku 20 euroa per auto.

TÄllä hetkellä napataan 100e siitä hommasta + jälkitarkistus. no saahan sieltä kai kahvin ilmaiseksi.

Hinnathan on tosiaan noussut aika reippaasti sen jälkeen, kun ala vapautettiin kilpailulle. Ei muuta kun omaa firmaa pystyyn. Pitäisin silti huollon ja tarkastuksen erillään. Ei ole mitään perusteita väittää, että hinnat automaattisesti laskisivat, jos autokorjaamo tekisi katsastuksen ja siinä samalla pikku remonttia. Katsastuksen todelliset kustannukset vaan hämärtyvät, kun kate otetaankin laskuttamalla vaikka jarrujen huollosta.

Jos asiasta haluaa poliittista keskustelua, voi samalla heittää ilmoille ajatuksen katsastustoiminnan palauttamisesta jonkin valtion monopolin haltuun :P