Vs:Autot pitää katsastaa huoltamoilla

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Autot pitää katsastaa huoltamoilla Vs:Autot pitää katsastaa huoltamoilla

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 16.12.2009 at 13.20
Profiilikuva käyttäjästä whiic

En. Siihen voi vastata, että jokaisella ehdokkaalla on todennäköisesti jonkinlainen henkilökohtainen mielipide siitä kuinka asia voidaan toteuttaa, eikä mielipidettä ole sidottu puoluekurin alaiseksi. Pyytäisi heitä kysymään ehdokkailta itseltää mitä he ajattelavat kyseisestä asiasta. Näin se toimii. Se, että puolueella ei ole mielipidettä ei tarkoita, etteikö puolueen ehdokkailla ole. Eduskuntaan ei mennä tyhjäntoimittajiksi skippaamaan 99 jokaista 100 äänestystä kohden, joten omia mielipiteitä on oltava. Ne ovat kuitenkin itse kunkin edustajan oman tietämyksen ja omatunnon mukaisesti ratkaistavissa. PP on kuin lista sitoutumattomia poliitikkoja jotka on yhdistettyä supistetulla agendalla pienimpänä yhteisenä tekijänä.

Ei vaikeaa ymmärtää. Mielestäni näin on parempi. Totta kai äänestäjä on huolissaa, että äänet voi mennä toiselle saman puolueen edustajalle, jolla on eri mielipide kissanristijäisiin. Mutta aina tämä on ollut ongelma. Siirtoäänivaali olisi niille ratkaisu. Tällöin ääni edustajalle ei olisi ääni puolueelle.