Vs:Autot pitää katsastaa huoltamoilla

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Autot pitää katsastaa huoltamoilla Vs:Autot pitää katsastaa huoltamoilla

Julkaisija Vastaukset
RiktigPolitik # Posted on 4.1.2010 at 0.48
Profiilikuva käyttäjästä RiktigPolitik

ensivaikutelma on että on hyvin merkillistä että hinnat nousivat kun valtio vapautti kilpailun, mutta pitää muistaa että valtio pyörittää usein tappiollista businesstä. valtio voi tehdä tappiolista businesstä koska voivat aina pistää veronmaksajan maksamaan. VR:kin kuulemaa tekee suuria tappioita vaikka perii sikamaisia hintoja, olisi jo aika yksityistää julkista liikennettä koska onhan se nyt aivan naurettavaa että lentolippu on HALVEMPI kuin junalippu! yksityiset firmat eivät voi tehdä tappioita koska muuten tekevät konkurssiin. on mahdollista että valtio peri piennemmät, mutta jos ei edes yksityiset firmat eivät osaa tehdä voittoa suurimmilla hinnoilla niin valtion katsastus oli takuulla hyvinkin tappiollista minkä suomalainen maksaa takaisin verotuksesta!

mistä hinta kertyy? luultavasti paljolti pakollisista hallintokustannuksista jotka johtuu suuresta paperityöstä ym? jos uskotte että on helppoa tehdä rahaa alalla niin perustakaa oma autokatsastus niin tienaatte helppoa rahaa tai antakaa autokatsastus neuvoksi suomen suursijoittojille niin ehkä ne siirtää rahansa sinne ;) vapaiden markkinoiden laki sanelee että sijoittajat aina sijoittavat rahansa sinne missä tuotot ovat suurimmat, jostain syystä ne eivät ole sijoittaneet rahaa autokatsastukseenbusinikseen mitä tarkoittanee että siinä on jotain hämärää.