Vs:Blogin luonti ja siihen liittyät rajoitukset

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Blogin luonti ja siihen liittyät rajoitukset Vs:Blogin luonti ja siihen liittyät rajoitukset

Julkaisija Vastaukset
mrZombie # Posted on 17.8.2011 at 21.49
Profiilikuva käyttäjästä mrZombie

Topi kirjoitti:
Quote:Haluan kysyä Ville Hautakankaalta ja Samuli Pahalahdelta, että minkälaisen blogin pitäisi muodostaa? Missä paikassa kannattaisi blogia perustaa.
Suosittelen Uusisuomi.fi:n Puheenvuoroa, jos on tarkoitus kirjoittaa poliittisista aiheista. Sitä kautta saa aika hyvin huomiota. Perustamalla blogin johonkin Bloggeriin tai WordPressiin saa toki enemmän valtaa ulkoasusta ja tekniikasta, mutta joutuu näkemään enemmän vaivaa kirjoitusten laatuun ja mainostamiseen.

Quote:Erityisesti haluan tietää, että miten nämä henkilöt tietävät aika nopeasti liittää aiemmat uutisoinnit kirjoittaessaan aiheesta ja sitten eri aiheesta samaan asiaan pystyy linkittämään todella nopealla tavalla. Tätä tapaa haluan käyttää ja edistää omaa blogikirjoitukseni uskottavuutta.
Eihän siihen muuta tarvita kuin aktiivista maailman tapahtumien seuraamista. RSS-feedit, sosiaalinen media ja IRC ovat minun käyttämiäni keinoja. Niiden kautta pystyy aika helposti saamaan selville sellaisen aiheen, josta kirjoittaminen herättää huomiota ajankohtaisuudellaan. Mutta tietenkin täytyy myös opetella kirjoittamaan niin, että on jotain oikeaa sanottavaa. Tämä tulee ajan myötä, kun oppii ymmärtämään enemmän siitä, miten maailma toimii ja miten eri asiat liittyvät toisiinsa. Harjoitus tekee mestarin.

Quote:Tunnen olevani pakotettu rakentamaan oman blogin ja erityisesti niitä vähemmistöjä kohtaan kuten huonokuuloisia, kuuroja, vammaisia kohtaan.
Jos aihealue on noin kapea, niin ehkä sitten kannattaisi perustaa ihan oma nettisivu blogille. Se tietty vaatii sitten vähän vaivaa ylläpidon suhteen. Mutta jos onnistut kirjoittamaan tarpeeksi hyvin, voit onnistua keräämään vakituisista kommentoijista ja lukijoista aika hyvän yhteisön blogin ympärille.