Vs:Digita myytiin 300 miljoonalla eurolla Texasiin.

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Digita myytiin 300 miljoonalla eurolla Texasiin. Vs:Digita myytiin 300 miljoonalla eurolla Texasiin.

Julkaisija Vastaukset
pirattimies # Posted on 13.12.2009 at 17.37
Profiilikuva käyttäjästä pirattimies

jarkkoph kirjoitti:
Quote:pirattimies kirjoitti:
[quote]Kuten sanoin jo aiemmin, voisitko trollata noita autokatsastus asioitasi johonkin omaan ketjuun ?
Minulla ei ole autoa joten ei juuri tällä hetkellä tuo asia tässä ketjussa paskan vertaa kiinnosta.
joten pyydän nyt kolmannen kerran, tee aloite tai pidä pääsi kiinni ja keskity asiaan, onko se vaikeaa?
Pyydän anteeksi että olen ilkeä, mutta tässä on vielä vuosi aikaa vaaleihin eikä näitä ketjuja ole syytä trollata tuolla tavalla piloille.

Ja sitten voisimme palata tähän DIGITA asiaan taas? hyvä!

Miten me saamme takaisin myydyn Digitan ? Miten me saamme takaisin Myydyn sähköverkkomme?
Kaikki infrastruktuuri on jo myyty. Miten ne saadaan takaisin?

Äläkä perkele mainitse sitä autokatsastusta. Se on eri asia kuin meidän perus infrasrtuktuurimme. Aloitankin tuosta autokatsastuksesta itse ketjun. koska se sinulle tuntuu olevan ylitsepääsemätöntä.

Sosiaaliset taitosi lienevät aika puutteelliset vai miksi kehotat minua pitämään pääni kiinni? Minusta tuo on merkki sosiaalisesta kömpelyydestä. Kirjoitin ihan asiallisesti esimerkkejä pieleen menneistä yksityistämisestä, jossa tässäkin ketjussa on kyse.

Jatkossa en kirjoita yhteenkään ketjuusi mitään äläkä sinäkään tule kommentoimaan minut ketjujani minkäänlainen keskustelu ei minua kiinnosta jatkossa kaltaisesi hamppupään kanssa muutenkaan.[/quote]

En edes sinulle kommentoinut mitään vaan tuolle toiselle kaljupäälle joka kitisee vastarannan kiiskinä jokaiseen asiaan jotain poliittista mutinaa ”kyllä mutta ei” asiaa, jolla ei ole mitään selkärankaa eikä merkitystä.

Jos halutaan jotain, se sanotaan suoraan eikä kierrellä ja lässytetä.

Pyydän anteeksi huonoa sosiaalista käyttäytymistäni, mutta jos sinun lääkkeesi viedään pois (oli se mitä tahansa) niin mitenköhän sinun sosiaalinen käyttäytymisesi muuttuu?

Ei tule sinua ikävä, vaikket minun ketjujani kommentoisikaan. Mutta aika lapselliselta päätökseltä tuollainen vaíkuttaa kuitenkin, ei sinunkaltaisesi asia sitten ole politiikassa olla mukana ollenkaan jos vedeteään noin herkästi herne sieraimista takaraivoon saakka. piste.