Vs:Eduskunnan hajottaminen

Julkaisija Vastaukset
whiic # Posted on 18.7.2009 at 15.04
Profiilikuva käyttäjästä whiic

Lochness: ”Yksinkertainen ratkaisu uudet vaalit ja silleen. Italiassa tässä olisi jo laitettu ihmisiä giljotiiniin. Mutta täällä Suomessa vain hyssytellään uusista vaaleista sanomalla että tämä on vain väärinkäsitys.”

Italia on hyvin korroptoitunut maa, ja Italian kansa hyväksyy korruptoituneet naamat uudelleen maansa johtoo vaaleista toiseen, eikä edes aina ”pienemmän pahan” periaatteellakaan. Jos Italia olisi niin korruptionvastainen kansa kuin väität, koko Italia olisi sotatilassa ja palaisi korkeissa liekeissä molotovin cocktailin sinkoillessa. Näin ei kuitenkaan ole, vaan Italian kansa sallii korruption rehottaa.

On toki totta, että Etelä-Euroopan maissa ollaan temperamenttisia. Luulen kuitenkin, että he menevät todennäköisemmin barrikadeille esim. maidon kuluttajahinnasta tai pelkästä mellakoimisen riemusta, kuin korruptiota todella vastustaakseen. On toki mahdollista, että jos heitä provosoi, he voisivat pystyttää torille giljotiinin, mutta lynkattuaan pari Pyhän Raivon vallassa, he kuitenkin äänestäisivät kaikki (eloonjääneet) mafiapäälliköt takaisin parlamenttiin. Eli eteläeurooppalainen temperamentti on todellakin äkkipikaisuutta – ei mitään kestävällä pohjalla olevaa moraalista selkärankaa. Italialaiset ja ranskalaiset ovat tunnetumpia lakkoilijoina ja mitäänsaamattomina vätyksinä kuin mitä ovat aikaansaaneet.

Kyllä minä olen sitä mieltä, että kansa on saanut tasan sitä mitä tilaakin. Kenellekään ei olisi pitänyt tulla yllätyksenä, että yritykset lobbaa. Se on kumma, että giljotiinia kyllä vaaditaan, mutta siitä huolimatta poliittinen muisti on niin lyhyt että vuosi sen jälkeen kun olisi ollut valmis vaikka tappamaan, on jo asia niin totaalisesti unohdettu että vaikka äänestäisi samaa henkilöä jonka pään olisi halunnut vadille. Pistäkää nyt siis jäitä hattuun ja kirjoittakaa muistiin asiat, jotta tiedätte ketä ette äänestä ensi vaaleissa.

jarkkoph: ”Alkavat kepun ja kokoomuksen kaavoituskorruptio hyvävelijärjestelmät ryskyä alas. Kepun ja myös Kokoomukset touhut ovat aiheuttaneet sen, että Suomi on EuroStat tekemien tilastojen perusteella Euroopan kolmanneksi kallein maa… …Vaikka selityksiähän Kokoomuksella ja Keskustalla on aina riittänyt…todellista kilpailua ei suomessa ole siitä Keskusta ja Kokoomus ovat hyvin pitäneet huolen samalla kun voitot kääriytyvät eliitin taskuun.”

Kepukokkelikepukokkelikepukokkelikepukokkelikepukokkelikepukokkelikepukokkelikepukokkeli
kepukokkelikepukokkelikepukokkelikepukokkelikepukokkelikepukokkelikepukokkelikepukokkeli

…vaidas nyt jo levyä, demaripoika. Fanittamasi vasemmisto rypee korruptiorahassa, ammattiyhdistyksiltä verottomana(!) kerätyssä rahassa… rahassa, jonka ovat maksaneet duunari, riippumatta onko hän SDP:n tai Vasemmistoliiton kannattaja. Kerro miten Kepu ja Kokkeleiden korruptio on pahempi asia kuin vasemmistopuolueiden veronkierrollinen rahoitus, joka tehdään ilman vapaaehtoisuutta kerätyillä ammattiyhdistysrahoilla. Kerro se minulle. Tai muuta Pohjois-Koreaan, vaikka.